Pärnus avatakse elektroonilise muusika klubi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuenenud Beach Clubis kohtab värvikirevaid lahendusi.
Uuenenud Beach Clubis kohtab värvikirevaid lahendusi. Foto: LIIS ROTAR/

Sel reedel, 13. mail avatakse Pärnu kuursaali kõrval ümberehitatud Beach Club, mis pakub pärnakaile suvel seitsmel päeval nädalas elektroonilise muusikaga pidusid.

Klubi omaniku Henrik Antsovi kinnitusel on Beach Club renoveeritud ja Pärnu saab reedest uue peokoha.

“Klubi on saanud uue ilme,” kinnitas Antsov. “Kogu vana ja kulunud inventar on välja vahetatud ning klubi on uuesti üles ehitatud. Ainuke element, mis on klubis endiseks jäänud, on klubi nimi. Muutunud on klubi välimus, disain, programm ja suurt rõhku on pandud klubi turundusele. Kindlasti suudame Beach Clubiga tuua Pärnumaale värskemat ja nooremat vaadet klubikultuurist.”

Beach Clubi programmijuhi Adis Käpa kinnitusel vajab Pärnu sellist uudset elektroonilise muusika kohta. Klubis on pidutsemiseks kaks saali ja uudne lahendus väiksemate seltskondade, näiteks sünnipäevade jaoks.

“Suvel on Beach Clubi oodata päris palju välisartiste, keda näeb peaaegu igal nädalavahetusel. Teiste hulgas on tulemas väga tuntud tegijaid,” lubas Käpa. “Tulemas on mitu saripidu, nagu “EGO”, “Mediadub”, “Saturday Power”, “Club Stars” ja teised. Programm on esialgu paigas septembrini.”

Beach Clubi reedesele avapeole on oodata esinejaid nii Soomest, Norrast kui Eestist. Nii astuvad DJ-pulti Super8 & Tab Soomest, Boom Jinx Norrast, samuti kodumaised DJd.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles