Suur karjääri- ja rahahoroskoop aastaks 2018

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine rahaga
Naine rahaga Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Vaatame, mida toob aasta 2018. tähemärkidele rahalises mõttes - mis ühtedele toob suurt äriedu ja õnnestumisi, võib teistele mõjuda hoopis kainestavalt ja kokkuhoidmisele manitsevalt.

Planeetide seis muudab inimeste elusid ja loomulikult ka rahalisi seise. Seetõttu läbime me kõik lisaks edukatele perioodidele ka vähem edukaid või lausa kurnavalt mõjuvaid.

Ka 2018 toob endaga kaasa mõningate finantsedus võtmerolli mängivate planeetide ümberpaiknemisi, mis osadele osutuvad külluslikeks, teistele katsumusteks.

Tutvuge, kuidas mõjutab Kuu teie isiklikku tähemärki. Horoskoop on koostatud finantsedu ja rikkust mõjutavate planeetide peamisi liikumisi jälgides.                                      

Ennustuse aluseks on iga inimese isiklik tähemärk, kokkuleppeline sümbol, mis tähistab Kuu asukohta sodiaagis tema sünnikuupäeval.

Jäär
 

JÄÄR
JÄÄR Foto: Scanpix

Teile toob algav aasta mitmeid ootamatuid võimalusi raha juurde saada. Teete ise selleks pingutusi ning ka õnne osa kogu asja õnnestumises pole päris viimasel kohal.

Algav aasta on ühtlasi hea strateegiliste investeeringute tegemiseks. Kui laiendate ettevõtet, võite oskusliku tegutsemise korral suurt tulu saada.

Üldiselt peaks teil algaval aastal kõik finantsettevõtmised õnnestuma. Kahjuks ähvardavad koos rahavoogudega tõusujoones liikuda ka teie abikaasa soovid ja seetõttu suureneda ka väljaminekud.

Sõnn

Sõnn
Sõnn Foto: Anna Litvinova

Käesolev finantsaasta algab teie jaoks tagasihoidlikult. Aasta esimestel kuudel saadab teid harjumuspärane luksuslik elustiil, kuid viimaks peate endale tõde siiski tunnistama ja kulutuste osas ettevaatlikumaks muutuma.

Püüdke selle aasta alguses sõnasõdadesse mitte sattuda. Karjäärivõimalused ei ole ausalt öeldes kõige parema väljavaatega, seega olge valmis kohtuma aasta hilisemas faasis ka mõningate rahaliste kitsasoludega. Aasta teisel poolel olukord siiski paraneb, teie investeeringuid saadab edu, eriti käib see kinnisvarasse paigutatavate summade kohta.

Sel aastal edu teile kergekäeliselt külla ei tule ning eriti hoolas olge ülekannete tegemisel.

Eksisteerib ka võimalus, et peate tervise või pereliikmete eest hoolitsemiseks veidike raha laenama.

Kaksikud

Kaksikud
Kaksikud Foto: Anna Litvinova

Kaksikud, see saab rahaliselt olema teie aasta, sest õnn saadab teid kogu perioodi vältel, võite palgatõusuga samahästi kui arvestada. Karjäärivõimalused muutuvad eriti lubavaks aasta teises pooles.

Jälgida tasuks vaid, et te ei laseks end ahvatleda petuskeemide võrku, mis teie raskelt teenitud säästud hõlpsasti alla võivad neelata. Ka ei ole see Kaksikutele hea aasta laenude andmiseks.

Ettevaatlikud peaksid kaksikud olema ka suuri rahavooge liigutavate lepingute allkirjastamisel. Kasutage nüüd kõiki oma varjatud diplomaatilisi oskusi ja pöörake oskuslike suhtlustaktikaid kasutades asjad enda kasuks.

Vähk

Vähk
Vähk Foto: Anna Litvinova

Sel aastal on teil senisest suurem tõmme materialistliku heaolu poole. Teete kõik endast oleneva, et neid üha juurde ja juurde ahmida. Tõsi, rahalised asjad vajavadki hoolt ja korraldamist. Õnn hakkab teile selles osas rohkem naeratama aasta teises pooles, aasta alguses tuleb ilmselt pingutada. Jupiter pakub vähkidele küll karjäärivõimalusi, kuid palgatõusu teile enne aasta lõppu küll terendamas pole. Võimalik, et elu sunnib teid sel aastal tegema varem planeerimatuid väljaminekuid mõne uue oskuse omandamiseks.

Raha juurde teenimine ja seeläbi finantsolukorra parandamine on siiski võimalik, kuid hoiduge petiste eest ja olge tehingutes ülihoolikad.

Lõvi

Lõvi
Lõvi Foto: Anna Litvinova

2018. aasta horoskoop näitab lõvide finantsväljavaateid ainult roosades toonides ja lubab rikkalikku rahalist edenemist, kuid hoiatab samas, et võite kogeda väljateenitud raha väljamaksetega venitamist.

Kulud näikse kasvavat aasta teises pooles ja üht-teist terendab ka finantskrahhide osas. Kõik peaks siiski hästi minema, kui teil on mõistust hoida end eemal spekulantidest ja sahkerdajatest. Võib-olla tuleb lõvidel Kuke aasta Koeraks ülemineku tõttu ette väikesi takistusi tõusuks karjääriredelil, kuid üldjoontes peaks aasta olema tulvil häid väljavaateid ka erialase arengu osas.

Neitsi

Neitsi
Neitsi Foto: Anna Litvinova

Neitsi peab karjääri osas olema valmis väikesteks tagasilöökideks. Lühidalt öeldes – teie raske töö tagab teile sissetuleku vaid niikaua kuni olete valmis selle nimel kõvasti pingutama. Ka investeerimisel võiksite end pigem tagasi hoida, sest kindlasti ei ole see aasta, kus võiks investeeringutega huupi žongleerida. Kellegagi partnerluses tehtud investeeringud toovad sel aastal kindlamalt tulu.

Kaalud

Kaalud
Kaalud Foto: Anna Litvinova

Esimesed paar kuud võivad kaaludel nii rahaliste vahendite kui ka professionaalse karjääri edenemise poolest keerulised olla. Kuid ärge muretsege, see on ajutine nähtus. Aasta teises pooles muutub kõik oluliselt kergemaks.

2018. aasta teine pool lubab kaaludele hüppelist finantskasvu ning uusi karjäärivõimalusi. Peaasi, tehke sel aastal kõvasti tööd, siis järgneb sellele igal juhul ka raha.

Skorpion

Skorpion
Skorpion Foto: Anna Litvinova

Skorpioni karjääriredelil näikse sel aastal varitsevat väikeseid takistusi, kuid teda saadab sellele vaatamata ametiedu. Tõsi, palgatõusu ilmselt loota mõtet ei ole. Võib hoopis esineda viivitusi või rahalisi tagasilööke, mis kindlasti ei paku oodatud finantsilist lõdvestust. Püüdke oma ressursse sel aastal targemini hallata. Ettevõtjatest skorpionidel on oodata head aastat korraliku kasumiga. Kuid sellele vaatamata tuleb kõik lepingud enne allkirjastamist hoolikalt läbi lugeda.

Ambur

Ambur
Ambur Foto: Anna Litvinova

Amburid, teie peate sel aastal kõvasti rügama, sest edu ei tule kergelt kätte. Miks sel aastal eriti pingutada tuleb? Aga selleks, et ennetada Saturni mõjust tingitud venitamisi ja tagasilööke. Karjääri mõistes pole olukord samuti eriti häid väljavaateid pakkuv. Selleks, et teie töö veidigi äramärkamist leiaks, tuleb teil sel aastal ikka roppumoodi pingutada. Palgalangus on tõenäoline, kuid veel tõenäolisem on, et kogu teenistus kulub elamiseks ning investeeringuteks midagi üle ei jää.

Kaljukits

Kaljukits
Kaljukits Foto: Anna Litvinova

Kaljukitsedele tuleb 2018. karjääri edenemise poolest ülihea aasta. Kusagil aasta teises pooles võite saada palgakõrgendust.

Aasta esimeses pooles võib teid tabada ka rahavoogude langus, seega samaaegselt tõusuga võiksite olla valmis kasvavateks trendideks ka kulutuste osas.

Tõenäoline on, et teil tuleb sel aastal teha kulutusi oma tervisele ja heaolule. Kasulik oleks siinkohal mitte kokku hoida, sest heas toonuses püsimine on teie jaoks äärmiselt tähtis.

Veevalaja

Veevalaja
Veevalaja Foto: Anna Litvinova

Veevalaja finantsväljavaated on sel aastal positiivsed. Teete tõenäoliselt ka sammukese ülespoole karjääriredelil. Aeg-ajalt võib muidugi esineda ka planeetide mõjust tingitud tagasilööke, kuid nendega saate te mängeldes hakkama.

Suurem palgatõus, mida juba pikemat aega oodanud olete, saabub siiski alles 2019. aastal. Teenindussektoris tegutsevatele veevalajatele saab see olema külluslik raha saamise aasta ning ka kulutused peaksid sel aastal kenasti kontrolli all püsima.

Kalad

Kalad
Kalad Foto: Anna Litvinova

2018. algus ei pruugi karjääri väljavaadete osas kaladele just kõige perspektiivikamaks osutuda, kuid küll te lõpuks oma läbimurde saavutate. Aasta alguskuudel kalade kulutused kindlasti kasvavad, seda just tervislike kitsaskohtade tõttu. Ka palgatõusu planeetide seis praegu ei ennusta ning rahavood võivad sel aastal olla üsna limiteeritud. Üks soovitus – kõiki rahalisi tehinguid tehes olge eriti hoolikad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles