Simple Plan kohtub Eestis kümne fänniga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeff Stinco, David Desrosiers, Chuck Comeau, Sebastien Lefebvre ja Pierre Bouvier ansamblist Simple Plan
Jeff Stinco, David Desrosiers, Chuck Comeau, Sebastien Lefebvre ja Pierre Bouvier ansamblist Simple Plan Foto: WENN

Kanadast Montrealist pärit ansambel Simple Plan esineb 28. oktoobril Tallinnas klubis Rock Cafe ning bändiliikmed on andnud nõusoleku kohtuda vahetult enne kontserti kümne fänniga.

Kohtumisele pääsejad selgitab fortuuna loosi teel, soovijatel peab kindlasti olema olemas pilet 28. oktoobri kontserdile. Kõik fännid saavad oma õnne proovida aadressil http://www.bem.ee/index.php?id=12162.

Simple Plani debüütalbum «No Pads, No Helmets... Just Balls» nägi ilmavalgust 2002. aastal. Sellele järgnenud 2004. aastal ilmunud «Still Not Getting Any...» produtseeris legendaarne Bob Rock (Metallica, Bon Jovi, Mötley Crüe jpt)

Simple Plani kolmas album ilmus tänavu veebruaris, nimeks lihtsalt «Simple Plan». Albumi produtsentide tiim on väga muljetavaldav Dave Fortman (Evanescence, Mudvayne), Nate «Danja» Hills (Timbaland, Justin Timberlake, Nelly Furtado) ja Max Martin (James Blunt, Avril Lavigne).

Oma ala meistrite käe all valmis Simple Plani jõuline ja piire lõhkuv album, mis on segu karmist punkenergiast ning moodsatest popsaundidest. Plaadi esimesed singlid «When I'm Gone» ja «Your Love Is A Lie» on saanud raadiotes üle maailma palju eetriaega ning bänd on leidnud omale hulgaliselt uusi fänne.

Simple Plan koosneb: Pierre Bouvier (vokaal), Sebastien Lefebvre ja Jeff Stinco (kitarrid), David Desrosiers (bass) ja Chuck Comeau (trummid).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles