Vanessa Williams kaitses Lohanit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: WENN

Näitlejatar Vanessa Williams astus Lindsay Lohani kaitseks välja p ärast seda, kui meediasse jõudsid teated, mille kohaselt otsustati Lohani osalemist telesarjas «Inetu Betty» kahe osa võrra vähendada tema diivatsemise tõttu.

Lohan pidi algselt kõrvalosalisena üles astuma kuues «Inetu Betty» osas, kuid tegijate otsusel vähendati osade arvu neljale, mis andis alust kuulujuttudele, justkui oleks põhjuseks Lohani enda käitumine, vahendab WENN.

Kui Williams, kes on sarja püsinäitleja, kinnitas hiljutises intervjuus, et lood Lohani raskest iseloomust ei vasta sugugi tõele.

«Seda press teebki ja sellest ta elab – kuulujuttudest. Ma filmisin Lindsayga mitu stseeni ja ta oli alati õigel ajal kohal ja nende stseenide jaoks, mis meil koos olid, oli ta väga hästi ette valmistunud,» ütles Vanessa Williams.

«Mis puutub Lindsayga töötamisse, siis oli ta professionaal. Tekst oli tal alati peas ja minuga käitus ta alati väga hästi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles