Top 6: 2017. aasta säravaimad abielud - vaata, kes enda armastuseliidu ametlikuks tegi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luisa ja Taavi Rõivas, Eve ja Jaan Toots, Piret Järvis-Milder ja Egert Milder
Luisa ja Taavi Rõivas, Eve ja Jaan Toots, Piret Järvis-Milder ja Egert Milder Foto: Erakogu, Elu24 fototoimetus

Lõppevat aastat võib pidada suureks suhete pillerkaariks. Oli nii põlevaid armumisi kui ka nurjatuid suhteid. Erilist tähelepanu püüdsid aga säravad abielud, millele Eesti rahvas 2017. aastal palavalt kaasa elas.

Martin Repinski ja Siret Kotka pulm. Мартин Репинский и Сирет Котка.
Martin Repinski ja Siret Kotka pulm. Мартин Репинский и Сирет Котка. Foto: Ilja Smirnov
Martin Repinski ja Siret Kotka pulm.
Martin Repinski ja Siret Kotka pulm. Foto: Sergei Stepanov

30. aprillil astusid Narva Issanda Ülestõusmise Peakiriku altari ette riigikoguliikmed ja erakonnakaaslased Martin Repinski ja Siret Kotka-Repinski. Kui Martin Repinski on õigeusu kiriku liige sünnist saati, siis Siret Kotka-Repinskist sai alles pulmade eel õigeusu kiriku täieõiguslik liige. Pulmapeol sai aga teatavaks, et perekond Repinskil on oodata peagi perelisa. 9. oktoobril nägi ilmavalgust Sireti ja Martini poeg, kes sai välismaise nime Morgan.

Jaan Tootsi ja Eve Kirsi pulmad
Jaan Tootsi ja Eve Kirsi pulmad Foto: Raul Mee / Georg Kõrre

Jaan Toots ja tema ärinaisest armastatu Eve Kirs sõudsid abieluranda tänavu 27. mail. Paar sõlmis oma armastuseliidu Tallinna Toomkirikus. Kummalegi oli see teine abielu. Jaan Toots oli abielus Kersti Tootsiga, kellega tal on kolm täiskasvanud last ning kaks lapselast.
Elu24 toimetuse andmetel kohtusid 42-aastane tartlanna Eve Kirs ja 60-aastane Jaan Toots Riias toimunud kinnisvaramessil. Paaril sündis veebruari alguses tütar, kes sai kuningliku nime, Elisabet.
 

Taavi Rõivas ja Luisa Värk abiellusid, Luisa Värk
Taavi Rõivas ja Luisa Värk abiellusid, Luisa Värk Foto: Toni Läänsalu
Taavi Rõivas ja Luisa Värk abiellusid, Taavi Rõivas
Taavi Rõivas ja Luisa Värk abiellusid, Taavi Rõivas Foto: Toni Läänsalu

Aasta üheks suurimaks sündmuseks võib pidada endise peaministri ja -riigikogu aseesimehe Taavi Rõivase ja lauljanna Luisa Rõivase (neiupõlvenimega: Värk) laulatust, mis toimus Tallinna Toomkirikus 19. augustil. Laia kõla- ja kajastust saanud sündmus tõi kokku poliit-, äri- ja meelelahutusmaastiku koorekihi. Mõned kuud hiljem varjutas värsket abieluõnne Taavi Rõivase välisvisiit Malaisiasse, mis kiskus reformierakondlase ahistamisskandaali.

Pille Minev ja Peep Kala
Pille Minev ja Peep Kala Foto: Kädi Eelmaa Instagram
Pille Minev ja Peep Kala
Pille Minev ja Peep Kala Foto: Kädi Eelmaa Instagram

Augusti alguses tegi enda armastuseliidu ametlikuks ka Eesti tippjuht Peep Kala ja Aasta naisraadiohääleks valitud Pille Minev. Paar pidas pulmatseremoonia looduse ja pere keskel. Pulmatalitust viis läbi Tallinna Jaani koguduse õpetaja Jaan Tammsalu.

Piret Järvis ja Egert Milder
Piret Järvis ja Egert Milder Foto: Erakogu

Teleajakirjanik ja endise tüdrukutuebändi Vanilla Ninja liige Piret Järvis ja Gruusias kinnisvaraäris tegutsev Egert Milder abiellusid 3. augustil Gruusias, Tbilises, kus pulmapäeval oli 40 kraadi sooja. Ajakirja Sensa veergudel rääkis Piret, kuidas abielu tekitas lähedastes kohe küsimust, millal perelisa oodata?
«Ühel hetkel kindlasti. Lapsed tuletama ei jää, aga iga asi omal ajal. Ühiskondliku surve tõttu ei tasu perelisa plaanima hakata,» on Piret arvamusel ja naudib hetkel veel hetki abikaasaga.

Stig Rästa ja Karina Rästa tegid pulmad, kus oli kohal ka Jüri Pootsmann
Stig Rästa ja Karina Rästa tegid pulmad, kus oli kohal ka Jüri Pootsmann Foto: Instagram

Muusik Stig Rästa ja tantsija Karina Vesman registreerisid abielu juuni keskpaigas, kuid korralik pulmapidu peeti maha mõned nädalad hiljem. Noored, kes tutvusid saate «Tantsud tähtedega» rambivalguses, kasvatavad ühist tütrekest Lumit. 


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles