Video: Iisraeli moelooja sai Briti kuningakojast palve edastada pruutkleitide jooniseid. Kas Meghan Markle valib selle disaineri?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: CAP/FB/Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Briti meedia teatel esitas Briti kuningakoda Iisraeli moeloojale Inbal Drorile palve edastada pruutkleitide jooniseid ja fotosid, mis arvatavalt on viide, et prints Harry kihlatu Meghan Markle võib enda pruutkleidi tellida selle disaineri käest.

Disainerite arvates ei vali Markle tavalist pruutkleiti, vaid midagi seksikat ja mittetraditsioonilist.

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: CAP/FB/Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Tela Avivis tegutsevat Inbal Drori tuntakse eelkõige stiilsete, elegantsete ja tänapäevaste pruutkleitide järgi. Ta eriliseks jooneks on väga avarad dekolteed.

Pruutkleidi näide
Pruutkleidi näide Foto: Bebeto Matthews/AP/Scanpix

Möödunud aastal kandis  Grammy auhinnatseremoonial selle moelooja kleiti Beyoncé, sobides hästi lauljanna vormika kehaga.

«Minu arvates tuleb olla julge ja eelistada seksikaid lõikeid. Mulle meeldib naiste kehakuju esile tuua. Pruut peab oma pulmapäeval olema kaunis ja kandma kleiti, mis ta ilu rõhutab,» teatas iisraellanna Dror möödunud aastal  antud intervjuus.

Pruutkleidi näide
Pruutkleidi näide Foto: JOSEP LAGO/AFP/Scanpix

Inbal Dror ei tee masstoodangut, vaid igale kliendile ta kehamõõtude järgi, mida võetakse kokku 30.

Dror on valmistanud pruutkleite alates 2014. aastast ning hind on 8000 – 10 000 dollarit.

Pruutkleidi näide
Pruutkleidi näide Foto: Bebeto Matthews/AP/Scanpix

Samas on teada, et prints Harry kihlatu Meghan Markle’i hea sõbranna on kanadalannast moelooja Jessica Mulroney, keda võib Markle ise eelistada.  Mulroney klietide hind on 5000 – 20 000 dollarini.

Briti kuningakojal on silm peal ka Alexander McQueenil, kes tegi 2010. aastal Cambridge’i hertsoginna Catherine’i pruutkleidi, mis üllatas, kuid mitte nii palju kui hertsoginna õe Pippa Middletoni kleit, mida peeti seksikamaks.

Catherine Middleton, kellest sai Cambridge'i hertsoginna
Catherine Middleton, kellest sai Cambridge'i hertsoginna Foto: Gero Breloer/AP/SCANPIX
Pippa Middleton
Pippa Middleton Foto: TOBY MELVILLE/REUTERS/Scanpix

Meghan Markle võib eelistada näiteks  ka Oscar de la Rentat, kelle pruutkleite peetakse samuti maailma ühtedeks parimateks. Tema kleite on kandnud näiteks Amal Clooney ja Sarah Jessica Parker.  Selliste kleitide hind on kesmiselt 20 000 dollarit.

De la Renta suri 2014, kuid ta firma jätkab kahe moelooja Laura Kimi ja Fernando Garcia juhtimise all.

Veel on pakutud Uus-Meremaa päritolu moeloojat Emilia Wicksteadi, kes on pruutkleite teinud nii aadliperede liikmetele kui teistele kuulsatele naistele, näiteks Gwyneth Paltrowle ja Diane Krugerile. Selle moelooja hinnad algavad 5000 dollarist.

Briti kuningakoda ei ole kinnitanud meedia teadet, et võeti kontakti Iisraeli moelooja Inbal Droriga ning ka Dror ei ole seda kinnitanud.

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: CAP/FB/Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Inbal Drori Facebook. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles