The Smiths tuleb taas kokku?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel The Smiths
Ansambel The Smiths Foto: http://www.opentoengland.org

Briti rockansambel The Smiths plaanib väidetavalt erandkorras üheks kontserdiks taas kokku tulla.



Bänd läks pärast viieaastast tegutsemist 1987. aastal laiali ning kuigi seni on mehed taasühinemisest keeldunud, väidab Briti ajaleht The Sun, et lõpuks on välja käidud piisavalt suur summa, et mehed nõusse saada, vahendab WENN.

Endistele bändikaaslastele on väidetavalt antud võimalus taasühineda Coachella Valley Music Festivali tarvis, mis leiab aset järgmisel aastal Californias ning kuna ansambli solist Morrissey on varasemalt lükanud tagasi 4,5 miljoni dollari suuruse pakkumise samal üritusel esinemiseks, on seekord ilmselt mängus veelgi suuremad summad.

«See tundus minevikus võimatu aga nüüd äkki tundub, et kõik on võimalik. Inimesed, kes on The Smithsi heaks varem töötanud, räägivad, et nad mängivad Coachellas ja saavad selle eest tohutusuure summa,» ütles lähedalseisev isik teemat kommenteerides.

«Nii lähedal pole The Smiths taasühinemisele veel kunagi olnud. Laialiminek oli üsna räpane asi, aga aeg parandab haavad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles