Raivo E. Tamm külmetas võlts-Adidaste tõttu juveelid ära: oli tunne, et minu suguvõsa lõpeb nüüd minuga ära (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo E. Tamm läbis Tartus edukalt oma esimese triatloni
Raivo E. Tamm läbis Tartus edukalt oma esimese triatloni Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Raivo E. Tamme debüüt Tartu maratonil ligi 35 aastat tagasi ebaõnnestus ning oma osa oli halvasti määritud suuskadel ja üliõhukestel võlts-Adidase dressidel.

Raivo oli Gruusias ekskursioonil käies ostnud Thbilisi turult õhukesed nailondressid ja ta otsustas nendega Tartu maratonil starti minna, ehkki külma oli umbes 15 pügalat, meenutab näitleja Arterile antud intervjuus.

Tagantjärele võrdleb ta rajal tekkinud tunnet, justkui oleks ta paljaste säärtega sõitma läinud. «Laskumistel tekkis jalge vahele jäine tuulekoridor ja oli tunne, et minu suguvõsa lõpeb nüüd minuga ära,» kirjeldab ta. «Ka kintsud jäätusid ära.» Ta üritas järgmistel laskumistel kätega kõige õrnemat kohta varjata, kuid sai kõrvalradadelt kõva häälega sõimata: «Korista oma laiali kepid eest ära!»

Teeninduspunktis võttis ta suusad alt ning läks meditsiinimasinasse, rohelisse UAZikusse. Seal olid abivalmis noored tüdrukud. Just seepärast ei julgenudki Tamm neile öelda, kust delikaatsest kohast külm kõige valusamalt näpistab. 

Loe Arterist, kuidas Raivo E. Tamme pikantne olukord lahenes!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles