Robbie Williams rääkis taas seksuaalsuhetest ansambli Spice Girls tüdrukutega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams (vasakul), Victoria Beckham (paremal ülal) ja Mel B ehk Melanie Brown
Robbie Williams (vasakul), Victoria Beckham (paremal ülal) ja Mel B ehk Melanie Brown Foto: Fotokollaaž

Robbie Williams on showmees, kes oskab alati efektselt pildile tagasi tulla - hiljuti soojendas ta meelelahutuskuulsustega intervjuusid tegevas Bizarre Life podcast´is külaliseks olles üles vana kõlaka ansambli Spice Girls tüdrukutega seksimisest 1990. aastatel, vahendab The Sun.

Loomulikult tegi ta seda viisil, mis juba kustunud söed uuesti lõkkele õhutas.

Robbie nimelt hooples kord Take Thati kontserdil, et on maganud neljaga viiest vürtsitüdrukust.

Dan Woottoni populaarses shows külaliseks olles võttis Robbie, üleannetu helk silmis, teema taas üles.

«Ma teen seda taas, kas pole? Olin laval ja hakkasime just laulma lugu «Back For Good», kui rahva poole pöördusin ja ütlesin «Daamid ja härrad, ma olen üks vähestest õnnelikest maailmas, kes on olnud nii ansamblis Take That kui nelja Spice Girli sees viiest».»

Kes jäi välja?

Loomulikult pani see etteaste taas kohe kõik ümberolijad kihama - kes on see üks ja ainus, keda Robbiel ära rääkida ei õnnestunud?

Dan Woottoni küsimusele antud vastus teeb ühe Briti endise jalgpallisensatsiooni kahtlemata väga õnnelikuks.

Robbie kinnitas, et eitab kategooriliselt seksuaalsuhteid Posh Spice´i, tänase Victoria Beckhamiga.

Ta lisas: «Lihtsalt ametliku salvestuse jaoks - ma tegelikult ei ole. Ütlesin «nelja sees viiest», sest see tundus kihvti naljana.»

Mel B eitab

Robbie märkis, et kui kellelgi oleks viitsimist veidi vaeva näha, poleks tema suhted vürtsitüdrukutega mingi suur saladus.

«Tegelikult, kui keegi viitsib vaadata tolleaegseid materjale, saab sealt väga täpselt teada, mitu mul neid oli. Ma tegin seda taas, kas pole? Oh issand!»

Just sellised pöördelised käigud intervjuudes teevad Robbiest Suurbritannia suurima popstaari.

Teema muudab muidugi veel pikantsemaks asjaolu, et Mel B ehk Melanie Brown ansamblist Spice Girls on seni ainsana teinud ametliku avalduse, et pole kunagi Robbiega voodit jaganud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles