HipHop.ee tähistab 7. sünnipäeva

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ill Insanity
Ill Insanity Foto: Urban House

Laupäeval, 25. oktoobril, peab Tallinna uues mustale muusikale keskenduvas ööklubis Urban House oma 7. sünnipäeva Eesti vanim ja suurim hiphop kultuuri kajastav internetilehekülg hiphop.ee.




Sünnipäevapeole on erikülalisena kutsutud Ill Insanity ehk siis The X-Ecutioners otse New Yorgist!



Pannes aluse kõikide aegade tunnustatuimale turntablismi grupile The X-Ecutioners, on DJ Rob Swift’ist, DJ Precision’ist ja DJ Total Eclipse’ist koosnev trio kogu aeg avalikkuse tähelepanu all olnud, näidates maailmale kuidas on muusika loomisel võimalik kasutada plaadimängijid.



Nad on võitnud nii koos kui ka individuaalselt 90ndatel aastatel kõik tähtsamad DJ-võistlused ning sattunud 2000. aasta alguses ka mainstream muusikaedetabelitesse.



The X-Ecutioners'ina on nad väljastanud 3 kõrgelt tunnustatud albumit plaadifirmade Loud Records ja Columbia Records alt, olles ühtlasi esimene DJ grupp maailmas, kes on saanud plaadilepingu suure plaadifirmaga.



Nad on teinud koostööd näiteks selliste artistidega nagu Linkin Park, Cypress Hill, Mike Patton (Faith No More), Wu Tang Clan, Xzibit, Big Pun, M.O.P, Fat Joe, Fatman Scoop ja Biz Markie.



Ill Insanity uus album «Ground Xero» on täiesti omanäoline muusikaline elamus, millel


teevad kaasa mitmed maailma olulisematest turntablistidest nagu näiteks Q Bert ja Roc Raida.



Ill Insanity live-show koosneb ennenägematust koostööst 6 plaadimängijal, individuaalsetest soolodest ning lihtsalt võimsast peomöllust ja vaatemängust.



Sünnipäevapeol astuvad üles ka hiphop.ee DJ-d Critikal, Paul Oja ja


Quest. Lisaks on lavalaudadele oodata ka mitmeid Eesti hip-hopiga viimase


7 aasta jooksul seotud olnud üllatusesinejaid!


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles