9 peamist põhjust: miks Helen ja Kalvi-Kalle suhe ei toiminud (1)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen kasvas Kalvi-Kallest välja
Helen kasvas Kalvi-Kallest välja Foto: Madis Sinivee

Tõsielusaatest «Prooviabielu» tuntuks saanud Helen ja Kalvi-Kalle läksid mõni aeg tagasi küllaltki ootamatult lahku. Mis aga on need põhjused, miks paarike enam koos pole?

1. Kalvi-Kalle otsib liialt palju meedia tähelepanu

Helen on korduvalt püüdnud Kalvi-Kallele selgeks teha, et nende eraasjad on nende eraasjad ning nendest ei peaks meedia vahendusel rääkima. Kalle aga ei ole sellest aru saanud, kurtes sotsiaalmeedia vahendusel armuvalusid ning postitades Heleni tagumikust pildi.

Kalvi-Kalle jagas Helenist seksikat pilti
Kalvi-Kalle jagas Helenist seksikat pilti Foto: Instagram/ Kalvi-Kalle

2. Kalvi-Kalle ei saanud Ibizale kaasa

Saate ja suhte alguses läks Helen koos sõprade ja perega Ibizale puhkama. Kalvi-Kallet kaasa ei võetud. Mees solvus ega saanud sellest üle.

3. Helenil on halb silmameik

Vähe sellest. Kalvi-Kalle ütles saates «Kolmeraudne», et Helen on kole kui öö, ja seda just silmameigi pärast. Mees eelistavat meigivaba Helenit.

Paistab, et Helen eelistab Kalle-vaba elu ...

4. Helen on nõid!

Helen osales sügisel «Selgeltnägijate tuleproov» castingu’l. Kuigi Kalvi-Kalle uskus, et Helen või jõuda esikümnesse, siis kaadri taga võisid Heleni üleloomulikud võimed suhtele saatuslikuks saada.

5. Helen püüab magistrikraadi, Kalvi-Kalle püüab sooja leida

«Prooviabielu» saates avaldati, et Helen kaalub tagasi ülikooli minna, et endale magistrikraadi saada. Hiljuti ilmus lugu sellest, kuidas Kalvi-Kalle on naasnud Tartusse ja püüab leida sooja kohta, kus magada. Paaril on ilmselgelt erinevad ambitsioonid.

6. Helen on liiga palju muutunud

Kui Helen eesti rahvale tuntuks sai, olid tal roosad juuksed. Siis mustad. Siis blondid. Ta on muutunud naisest, kes osales naljapärast tõsielusaates, naiseks, kes ootab last ja plaanib haridusteed jätkata. 

7. Kalvi-Kalle ei ole üldse muutunud

Kalvi-Kalle alustas vallalise elu hammasrataste vahele jäänud mehena, kellel oli seadusega probleeme, ja on praeguseks jõudnud aega, mil ta on vallaline elu hammasrataste vahele jäänud seadusega pahuksis olev mees.

8. Kalvi-Kallele on kuulsus pähe löönud

Sotsiaalmeedias poseerimine ja kõige kuulutamine, mis sülg suhu toob, ei ole olnud Helenile meeltmööda

9. Helen on rase

Naine on elus jõudnud uude etappi ja leiab, et parem on seda ilma Kalvi-Kalleta jätkata

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles