«Ühikarottide» lõpuosas naaseb ekraanile tagaigatsetud Neeme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühikarotid - Neeme lahkumine
Ühikarotid - Neeme lahkumine Foto: Kanal 2

Juba homme kell 20:30 lõpetab hooaja Kanal 2 kodumaine menusari «Ühikarotid». Torisev ühikatädi abiellub, Staff seisab silmitsi maffiajõuguga ja kogu hooaeg lõpeb suure fiaskoga.

«Üks väga armastatud ja igatsetud tegelane - Neeme - tuleb viimases osas tagasi,» poetab Staffi osatäitja Lauri Pedaja. Lisaks peavad tulevased kokad maha vägeva jahusõja ja räpakoll Vigri kuulus blond juuksepahmakas lõigatakse maha. Ühikamutt Salme pulmad lõpevad aga täieliku hävinguga.

«Kui sari üldiselt on olnud selline «Beverly Hills 90210» ja «Jackassi» segu, siis viimane osa on kõige jackass'im,» sõnab režissöör Ergo Kuld.

«Nautisime võttepäevi sada protsenti, tuleb väga pungilik osa,» lubab Kuld.

Tuuli Roosma produtseeritud «Ühikarotid» on humoorikas ja realistlik teleseriaal, mille peategelasteks on seitse väga erinevat provintsist pealinna tulnud noort. Saatuse tahtel saavad noortest tehnikumi ühiselamus head sõbrad.

«Ühikarottide» viimane episood on Kanal 2 eetris neljapäeval kell 20:30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles