Video: Nicole Kidman vananes üleöö 20 aastat?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Kidman
Nicole Kidman Foto: Globe Photos/Globe Photos/Sipa USA/Scanpix

Austraalia päritolu staari Nicole Kidmani on sel nädalal Los Angeleses näha muutunud välimusega, ta oleks nagu üleöö 20 aastat vanemaks muutunud.

Tegemist ei ole siiski mõne dramaatilise sündmuse poolt tekitatud ootamatu vananemisega, vaid ta uue rolliga filmis «Destroyer», mille võtted praegu toimuvad, edastab news.com.au.

Esmaspäeval, 11.detsembril oli 50-aastast Kidmanit näha lühikeste juustega parukas, ta näol oli grimm, mis teda vanemaks muutis ning ta kandis seljas hall T-särki ja teksaseid.

Kidman kehastab 2018. aastal valmivas linateoses «Destroyer» naispolitseinikku, kes otsib üles inimesed oma minevikust, et minevikuga lõpparve teha. 

Kidman on ka varem kandnud grimmi, mis on teda muutnud. 2002. aastal kandis ta filmis «Hours» (Tunnid) kirjanik Virginia Woolfi mängides kunstnina ja paksu grimmi, mille tõttu oli teda raske ära tunda. Ta sai oma pingutuste eest naispeaosatäitja Oscari.

Nicole Kidman filmis «The Hours» (Tunnid)
Nicole Kidman filmis «The Hours» (Tunnid) Foto: Kuvatõmmis/Youtube

2016. aasta filmis «Lion» mängib Kidman Indiast lapse adopteerinud austraallannat, kandes siis punasejuukselist lokkis parukat.

Nicole Kidman filmis «Lion» (Lõvi)
Nicole Kidman filmis «Lion» (Lõvi) Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Filmikriitikute arvates on Kidmani viimase aja üks paremaid osatäitmisi HBO mõrvaseriaalis «Little Big Lies».  

Nicole Kidman seriaalis «Little Big Lies»
Nicole Kidman seriaalis «Little Big Lies» Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kidman on olnud Kuldgloobuse nominendiks 11 korral, esimene kord oli 1991. aastal ja seni viimane kord 2016. aastal. Tal on kodus kolm Kuldgloobust.

Esimese Kuldgloobuse sai ta 1995. aastal osatäitmise eest kiriminaalkomöödias «To Die For», teise 2001. aasta muusikafilmis «Mouline Rouge» ja kolmanda 2002. aasta draamas «The Hours».

Nicole Kidman
Nicole Kidman Foto: Angela Weiss/AFP/Scanpix

Pilte vaata siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles