MacGyver on tagasi! Legendaarne nutimees naaseb tele-ekraanile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Promo
Promo Foto: Kanal 2

Kes ei teaks MacGyverit – kangelast, kes sõna otsese mõttes suudab peedist pesumasinale trumli ehitada ja sellega siis veel maailma ka ära päästa. Kanal 2 toob täna kell 21:30 ekraanile legendaarse nutimehe uusversiooni, kes nüüd on noorem ja nägusam, kuid vähemalt sama nutikas.

80. keskpaigas esimest korda vaatajate ette jõudnud MacGyver möllas tele-ekraanidel seitse aastat jutti ja tegi Richard Dean Andersonist paljude poiste silmis kangelase ja naiste jaoks unistuste mehe. 30 aastat hiljem tegutseb salaagent taas tele-ekraanil, kuid muutunud on nii tema välimus kui ka meetodid.

MacGyver
MacGyver Foto: Kanal 2

Alates tänasest saab nutimehe missioonile kaasa elada Kanal 2s, kui stardib telesarja uusversioon «MacGyver 2.0». Vanuse poolest võiks uue põlvkonna MacGyver eelmisele pojaks sobida, kui siiski on tegemist salaagendist geeniusega, kes lisaks liimipurgile ja nööpnõelale päästab nüüd maailma ka moodsat tehnikat kasutades. Uusversioonis kehastab salaagenti  «X-mehed» filmiseeriaga Hollywoodi kõrgliigasse tõusnud Lucas Till, tema partneriks kohati ülivõimatutel missioonidel on CSI-sarjast tuttav George Eads.

MacGyver
MacGyver Foto: Promo

Viimaste aastate üks enim kõneainet pakkunud telesarju jõudis Ameerikas vaatajate ette aasta tagasi sügisel ja võeti seal kohe ka soojalt vastu. Avahooajale jätkus teinegi, mis startis sel sügisel. Plahvatuslikke olukordi, hoogsaid tagaajamisi ja mahlast huumorit täis sarja taga seisavad produtsendid, kelle käe on valminud ka põnevussarjad «CSI» ning «Hawaii 5-0».

MacGyver 2.0 stardib Kanal 2s täna kell 21:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles