Millise elukutse valib Prints Harry kihlatu?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: Adrian Dennis/PA Wire/PA Images/Scanpix

Kes meist ei oleks praeguseks kuulnud uudiseid, et tumedanahaline ameeriklannast näitleja Meghan Markle kihlus Briti kuningliku pereliikme prints Harryga? Uudise puhkemisest on juba mõni aeg möödas, aga melu sündmuse ümber ei ole raugenud. 

Kui eestlased on rohkem teadlikud sellest, mida Briti kuninglik perekond teeb või mis nende eludes toimub, siis enne paari koosolemise avalikuks tulemist, ei olnud eestlased ameeriklasest näitlejannast palju kuulnud. Aga miks olekski pidanud? Vaatamata sellele, et Meghan Markle nüüd printsiga kihlus, ei olnud tema karjäär midagi märkimisväärset. Tema suurimaks saavutuseks on viimase seitsme aasta jooksul osalemine telekanalis USA Networkis jooksvas sarjas «Suits» (eesti keeles «Pintsaklipslased»), mida eestlased said vaadata ETV+ vahendusel.

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix

«Pintsaklipslased» räägib New Yorgis tegutsevatest advokaatidest. Meghan Markel mängib sarjas Patrick J. Adamsi tegelaskuju Mike Rossi kihlatud Rachel Zane’i.

Umbes nädal tagasi sai ametlikuks, et Meghan Markle on pärast seitset hooaega sarjast lahkumas. Kõikide peategelaste lepingud saavadki seitsmenda hooaja järel läbi ning kuigi sarja tahetakse pikendada veel vähemalt ühe hooaja võrra, siis printsi värske kihlatu seal enam kaasa löömas ei ole. USA Network ja Universal Cable Productions firma teatasid eelmise nädala teisipäeval, et Meghan Markle sarjaga uut lepingut ei sõlmi. Uudis sai teatavaks pärast seda, kui 36-aastane näitlejanna teatas päev varem enda kihlumisest prints Harryga.

Grace Kelly
Grace Kelly Foto: Scanpix

Mis saab Markle’i karjäärist edasi, see veel hetkel teada ei ole. Pole välistatud ka variant, et Markle loobub üldse näitlemisest ja keskendub uuele koduelule Briti kuninglikus perekonnas. Sarnase otsuse tegi ka teine ameeriklannast näitleja Grace Kelly, kes loobus 1956. aastal enda ametist pärast Monaco printsi Rainier III-ga abielludes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles