Purjus Beebilõust jättis fännid pika ninaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjus Beebilõust esines Rakvere ööklubis
Purjus Beebilõust esines Rakvere ööklubis Foto: Martin Lätt

Reedel Rakvere ööklubis Mjau esinema pidanud skandaalne räppar Beebilõust ilmus pealtvaatajate hinnangul lavale purjus olekus ning jättis pooliku esinemisega fännid pika ninaga. Järgmisel õhtul toimuma pidanud Tartu esinemisele räppar ei ilmunudki. 

«Ta oli täitsa purjus. Esitas 4–5 lugu ja kadus lavalt,» kinnitab üks pealtvaatajatest, kes sõitis Rakverre üksnes Beebilõusta kontserdi pärast. «Ma ei ole teada kunagi sellises olekus näinud,» kinnitab teine fänn. 

Ööklubi Mjau esindaja Reivo Samma sõnul ei ole taolist intsidenti 7 aasta jooksul ette tulnud, mistõttu oldi suhteliselt üllatunud ja šokis. «Esinema pidanud Beebilõust lahkus etteaste teise loo ajal lavalt midagi ütlemata ja ka esineja kaaskond oli üllatunud sellise käitumise peale,» meenutab Samma.

«Pärast kümneminutilist vestlust backstage'is Beebilõusta ja tema kaaslase vahel otsustati esinemisega jätkata. Esinemise katkestamise põhjustest klubi esindajaid ei teavitatud,» räägib klubi esindaja Elu24-le. 

Beebilõust tuli seejärel lavale tagasi, esitas 1–2 lugu ning lahkus taas. «Ametlikku kommentaari või selgitusi ei ole ööklubi saanud siiani ei artistilt ega tema mänedžerilt,» kinnitab Samma. Beebilõusta esindaja Ingrid Mänd ei ole vastanud ka terve tänase päeva jooksul klubi esindaja korduvatele kõnedele ega sõnumitele.

Ööklubi Mjau on Beebilõusta ning tema mänedžeri käitumises nördinud ning palub klientidelt vabandust. Kõikidele soovijatele maksti klubi kinnitusel kohapeal piletiraha tagasi.

Järgmisel õhtul pidanuks räppar esinema Urban Karnevalil Tartus, kuhu ta aga välja ei ilmunudki. Ürituse korraldaja Taago Lehiste kinnitab, et ei ole tänaseni selgust saanud, mis Beebilõustaga juhtus või miks ei ilmunud ta kokku lepitud kontserti andma. «Ei vasta Beebilõust ega tema manager Ingrid Mänd. Seega puudub igasugune info, miks läks nii nagu läks,» nendib Lehiste Elu24le. 

Beebilõusta ekskallimast mänedžer Ingrid Mänd jäi samuti kättesaamatuks Elu24-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles