Video: režissööri Bryan Singerit süüdistatakse 17-aastase noormehe väidetavas vägistamises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bryan Singer
Bryan Singer Foto: David Wimsett/Scanpix

«X-mehed»  filmide režissöör Brian Singer anti kohtusse, kuna ta väidetavalt vägistas 2003. aastal luksusjahil toimunud peol 17-aastase poisi, keda ta samas sundis endale oraalseksi tegema.

Singer edastas meedia kaudu teate, et see süüdistus ei vasta tõele, edastab Daily Mail.

Režissööri kaebas kohtusse Cesar Sanchez-Guzman, kelle väitel olid nii tema kui Singer 2003. aastal Seattle’is investor Lester Watersi jahil peol.

Guzmani sõnul lubas Singer talle jahti näidata, kuid režissöör viis ta tegelikult ühte kajutisse, kus ta nõudis noormehelt oraalseksi ja vägistas ta.

Bryan Singer
Bryan Singer Foto: Dan Steinberg/AP/Scanpix

Guzmani sõnul toppis filmimees oma peenise talle suhu ja ta oleks peaaegu lämbunud.

Singer olevat pärast  juhtunut Guzmanit ähvardanud, et ta on Hollywoodis mõjuvõimas mees ning kui Guzman midagi räägib, siis on tal lihtne noormehe elu hävitada. Kui ta aga juhtunu suhtes suu kinni hoiab, siis aitab ta tal filmikarjääri teha.

Guzmani advokaadi Jeff Hermani teatel on ta klient kannatanud selle juhtumi tõttu aastaid psühholoogiliste probleemide käes. Tal on depressioon ja vahel käivad peast läbi enesetapumõtted.

Singeri esindaja teatel on Guzman filmiringkondades tuntud kui laimaja ja valetaja, kes üritab režissööridelt ja produtsentidelt raha välja pressida.

«Bryan Singer eitab, et ta oleks kedagi vägistanud. Cesar Sanchez-Guzmani teatel leidis juhtum aset 2003. aastal, kuid ta tuli süüdistustega päevavalgele alles pärast seda, kui ta pankrotti läks. Siit paistab selgelt läbi, et tal on võlgade maksmiseks raha vaja ning seksuaalsüüdistuse abil loodab ta seda saada,» teatas Singeri esindaja.

Guzman andis Singeri  kohtusse vaid päevi pärast seda, mil filmistuudio 21th Century Fox eemaldas Singeri uue filmi, mis räägib Freddie Mercury elust, tegijate seast.

Filmistuudio teatel nõudsid mitu näitlejat Singeri eemaldamist, kuna nad pidasid teda töömoraalile ohuks.

Singerit kutsuti asendama britist režissöör Dexter Fletcher.

Dexter Fletcher
Dexter Fletcher Foto: Ian West/PA Wire/PA Images/Scanpix

Kinnitamata andmetel on Singeril viimasel ajal olnud narkootikumidega probleeme ja ta on eelistanud pidutsemist tööle.

USA meedia andmetel veel mehi, keda Singer olevat väidetavalt vägistanud.

Singer on avalikult biseksuaalne. Ta elukaaslane on näitlejanna Michelle Clunie, paari poeg Dashiell Julius Clunie-Singer sündis 5. jaanuaril 2015.

Hollywoodi ahistamis- ja vägistamisskandaal sai alguse oktoobris, mil mitu USA väljaannet kirjutasid, et tuntud produtsent Harvey Weinstein kasutasaastakümneid naisi seksuaalselt ära.

Harvey Weinstein
Harvey Weinstein Foto: Globe Photos/Globe Photos/Sipa USA/Scanpix

Teise «pauguna» tuli süüdistus näitleja Kevin Spacey aadressil, kes väidetavalt ahistas ja üritas vägistada üle 30 aasta tagasi siis 14-aastast noormeest.

Spacey edukas karjäär sai ootamatu lõpu, kui veel umbes kümme meest ning seriaali «Kaardimaja» meeskond teatasid, et Spacey ahistas neid.

Kevin Spacey
Kevin Spacey Foto: Chris Pizzello/AP/Scanpix

Netflix vallandas Spacey «Kaardimaja» peaosast, poliitik Frank Underwoodi rollist ning  sarja viimane, kuues hooaeg valmib ilma temata.

Nii Weinstein kui Spacey läksid USA mainekasse sõltuvusravikliinikusse, Arizonas asuvasse The Meadowsisse ravile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles