Kisub hapuks: Lenna Kuurmaa tuuritab ringi, esitades teise muusiku laule, autoritasusid maksmata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teile poseerivad ja ei poseeri ka:(vasakult) Sten Šeripov, Kostja Tsõbulevski, Kallervo Karu, Vaiko Eplik ja Lenna Kuurmaa.
Teile poseerivad ja ei poseeri ka:(vasakult) Sten Šeripov, Kostja Tsõbulevski, Kallervo Karu, Vaiko Eplik ja Lenna Kuurmaa. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Lauljanna Lenna Kuurmaa, kes tänavu augustis tuuritas ringi mööda Eestit koos ansambli Estonian Voices´iga, on unustanud ühe olulise nüansi. 

Nimelt on lauljanna esitanud kontsertidel Vaiko Epliku loomingit. Muusik ise ei ole sellest aga ametlikult teavitanud ja Vaiko ei ole selle eest pennigi saanud. 
«Enne kui keegi shuubiduuaatama, valitud fraase tuuri- või õllenimeks või muul viisil kommertsiaalselt kasutama asub, võiks küsida ja ka maksta,» ütleb Vaiko ja meenutab, et selliseid asju aitab korras hoida Eesti Autorite Ühing (EAÜ).
Refereeritud teksti pikemat artiklit loe ajakirjast Kroonika.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles