Miks kestab Beyonce ja Jay Z abielu edasi, ehkki mees oli truudusetu?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce ja Jay Z
Beyonce ja Jay Z Foto: Anthony Gruppuso/USA Today Sports

Maailma ühe tuntuma abielupaari Beyonce ja Jay Z suhe läbis tõsise kriisi, kui räppar murdis naisele truudust. Paar on aga siiani koos ning kasvatab kolme väikest last.

Mõlemad muusikud vihjasid mehe üleaisalöömisele oma loomingus, kuid alles hiljuti kinnitas Jay Z, et ta tõesti pettis Beyonce't.

Ajakirja People allikad teavad rääkida, et paar otsustas suhte ära lappida 2012. aasta jaanuaris sündinud tütre Blue Ivy pärast. Nende peres kasvavad nüüd ka viiekuused kaksikud Rumi ja Sir.

«Nende jaoks oli väga raske abieluga jätkata. Beyonce'l kulus terve igavik, et meest taas usaldama hakata. Tal oli raske edasi minna ja andestada,» rääkis allikas. «Perekonna kooshoidmine oli talle väga tähtis. Kui poleks olnud Blue Ivyt, poleks nad enam koos. Neil kulus aastaid selleks, et jõuda sellesse punkti, kus nad on praegu.»

«Beyonce ja Jay Z on väga uhked, et nad nii suurtest abieluprobleemidest üle said ja suutsid ühtse perekonnana edasi liikuda,» lisas allikas.

Beyonce ja Jay Z
Beyonce ja Jay Z Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS
Beyonce ja Jay Z
Beyonce ja Jay Z Foto: Jeff Daly/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles