Curly Strings avaldas uue maagilise muusikavideo «Kuu»: võtted olid päris rasked

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Curly Strings
Curly Strings Foto: Raido Prosa

Äsja oma teiselt Jaapani tuurilt naasnud Curly Strings avaldas uue muusikavideo «Kuu». Tegemist on teise videoga suvel ilmunud albumilt «Hoolima». 

«Video võtted olid päris rasked, kuna filmisime kuuvalgel Peipsi järve kaldal, olles jalgupidi jääkülmas vees, kõleda idatuule käes. Artistina tuleb selliseid olukordi ikka ette, kus pead olema üle külmavärinatest ja jalakrampidest ning rõõmsa näoga laulma ja muusikat nautima,» muljetab solist Eeva Talsi.

«Minu jaoks kannab see pala endas suurepäraselt edasi helikeelt, millega uuel albumil välja tulime. Siin kohtuvad nii meeldejääv meloodia, mitmekülgne ansamblimäng kui ka meie produtsendi Casey Driesseni ning kõlameister Dani Castelari loodud ebamaine helimaastik,» räägib loo sõnade autor Jaan Jaago.

Curly Strings annab koos Estonian Voicesiga 20.-29. detsembril seitse kontserti üle Eesti (Viljandis, Haapsalus, Tartus, Tallinnas, Võrus, Paides ja Pärnus). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles