Piinlik viga: vallaleht kuulutas kaks elus ja tervet meest surnuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsakalmistu 02NOV17 Kalmistu , küünal , küünlavalgus , latern. Foto Urmas Luik / Pärnu Postimees
Metsakalmistu 02NOV17 Kalmistu , küünal , küünlavalgus , latern. Foto Urmas Luik / Pärnu Postimees Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Omavalitsuse rahastatav ühinenud Elva valla infoleht võttis heaks surnuks kuulutada kaks igati elus ja tervet mehepoega.

Seni veel kindla nimeta, tööversioonis lihtsalt Infolehe pealkirja kandva väljaande püsilugejad said 24. novembril priske šoki, kui leidsid surmakuulutuste rubriigist 69-aastase Jaan Kolga ja vaid 28 eluaastat näinud Enn Songisepa nimed, kirjutas Tartu Ekspress.

Mõlemad olevat lahkunud 1. novembril, ehkki lähedaste teatel pole kummagagi midagi ülearu hullu juhtunud.

Valdade ühinemisprotsessi koordinaator ning ühislehe toimetaja Kertu Vuksi sõnul pärinevad nende andmed rahvastikuregistrist, kuid kõnealuse juhtumi puhul sooritas toimetaja registriandmete käsitamisel apsu. «Mõlemad persoonid olid hiljuti vahetanud elukohta, registris märkega «lahkunud», millest tekkis arusaamatus,» selgitas Vuks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles