Eesti kickpoksija läheb võitluskunstide maailma eliitüritusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirkko Moisar (keskel)
Mirkko Moisar (keskel) Foto: Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemia

Glory World Series võitlusspordi ürituste sarja peetakse kickpoksi maailma eliitürituseks ja just seal astub juba sel laupäeval üles ka Eesti võitleja Mirkko Moisar.

9. detsembril toimub Hollandis Rotterdamis mainekas kickpoksivõistlus Glory 49.

Võistlusele, millest Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemia võitleja Mirkko Moisar osa võtab, soovivad pääseda kõik kickpoksijad üle maailma. 

Siiani on Gloryl ainsa Eesti poksijana osalenud Maxim Vorovski, kes pääses turniirile tänu sellele, et treenis eelnevalt neli aastat Hollandi tippklubis ja lõpuks sõlmis lepingu sealse kohaliku tiimiga.

«Sellisele üritusele pääsemiseks pole peamine see, kui hea sa oled, sest häid fightereid on maailmas jalaga segada. Peamine on, keda sa isiklikult tunned, et sinna pääseda!» selgitab Mirkko Moisari treener Kevin Renno.

Kickpoksija Mirkko Moisar
Kickpoksija Mirkko Moisar Foto: Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemia

Eesti võitlejate Gloryle pääsemiseks saatis Renno sügisel kaks sportlast pikale treeningperioodile maailma tuntuimasse võitlusspordiklubisse Mike´s Gym,  kus treenivad paljud Glory tšempionid.

Oktoobris külastas Mike´s Gymi asutaja Mike Passenier Renno kutsel isiklikult Tallinna.

«Mike´i Tallinnasse toomine tasus ennast ära kiiremini, kui oleksin osanud unistadagi,» kommenteerib Kevin Renno.

Mirkko Moisar on Renno sõnul Eesti üks parimaid ja tugevamaid kickpoksijaid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles