Norra printsessi mehe teatel haaras Kevin Spacey tal Nobeli banketil genitaalidest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ari Behn
Ari Behn Foto: Nesvold, Jon Olav/NTB scanpix/Scanpix

Norra printsessi Märtha Louise'i abikaasa Ari Behn teatas, et sattus mitu aastat tagasi Nobeli rahupreemia banketil näitleja Kevin Spacey ahistamise ohvriks, kuna kuulus mees haaras tal avalikus kohas genitaalidest.

45-aastase Behni sõnul leidis see juhtum kümme aastat tagasi Oslos aset, teatab The Sun. 

Ari Behn
Ari Behn Foto: Pedersen, Terje/NTB scanpix/Scanpix

2007. aasta Nobeli rahupreemia gala järgsel pidulikul õhtusöögil oli õhtujuht kahekordne Oscari võitja Spacey ning kohal oli veel mitu kuulsust.

Kevin Spacey
Kevin Spacey Foto: Chris Pizzello/AP/Scanpix

«Spacey istus sellel banketil minu kõrval. Ta kutsus mind välja suitsetama, kuid enne, kui jõudsin laua tagant püsti tõusta, tundsin, kuidas ta käsi haaras minu genitaalidest ja ta pigistas neid. See oli ebameeldiv kogemus,» sõnas printsessi abikaasa.

Behn ei tahtnud pärast seda intsidenti Spaceyga koos olla ja ütles, et ta ei soovi kohe suitsetada, kuid võib-olla hiljem läheb suitsetama ning lahkus Spacey juurest. 

Printsess Märtha Louise ja ta mees Ari Behn
Printsess Märtha Louise ja ta mees Ari Behn Foto: Christine Olsson/TT/TT NEWS AGENCY/Scanpix

Behni puhul on tegemist juba vähemalt kümnenda mehega, kes süüdistab staarnäitlejat enda ahistamises.

Skandaal 58-aastase Spacey ümber lahvatas oktoobris, kui 46-aastane näitleja Anthony Rapp teatas, et oli alaealine, vaid 14-aastane kui siis 26-aastane Spacey teda seksuaalselt ahistas ja võimalik, et vägistada tahtis.

Spacey teatas Rappile, et ta ei mäleta rohkem kui 30 aasta tagust juhtumit, kuid ta palub Rappilt vabandust, kui ta teda solvanud on.

Hiljem teatasid veel mitu meest, Spacey on neid seksuaalselt ahistanud.

Spacey edukas näitlejakarjäär sai ootamatu lõpu, kui Netflix edastas, et lõpetab Sapceyga koostöö ning see näitleja ei mängi enam menukas poliitseriaalis «Kaardimaja» poliitik Frank Underwoodi.

Lisaks eemaldas režissöör Ridley Scott oma juba valmis filmist «All the Money in the World» Spacey ja asendas ta Christopher Plummeriga.

Christopher Plummer (vasakul) ja Kevin Spacey
Christopher Plummer (vasakul) ja Kevin Spacey Foto: Stringer/Reuters/Scanpix

Spacey esindaja teatel võttis näitleja aja maha ja on Arizona sõltuvusravikliinikus.

Füsioterapeudi haridusega printsess Märtha Louise on Norra troonipärimisjärjekorras neljas.  Printsess ja ta mees abiellusid 2002. aastal, kuid nüüdseks on suhted jahenenud ja nad kaaluvad lahutamist. Neil on kolm tütart.

Printsess Märtha Louise ja ta mees Ari Behn
Printsess Märtha Louise ja ta mees Ari Behn Foto: Reuters/Scanpix
Norra printsess Märtha Louise
Norra printsess Märtha Louise Foto: Bendiksby, Terje/NTB scanpix/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles