Chester Bennington üritas end tappa juba üheksa kuud enne surma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chester Bennington ja Talinda Bennington
Chester Bennington ja Talinda Bennington Foto: STEVE MARCUS/Reuters/Scanpix

Chester Bennington jõi end üheksa kuud enne surma purju, sidus endal käed-jalad kinni ning viskus ujumisbasseini. Lahkamisaruandest on need detailid aga eemaldatud.

TMZ andmetel ütles Chesteri lesk Talinda uurijatele, et laulja tarbis 2016. aasta novembril suure koguse alkoholi, sidus end kinni ja viskus basseini, kuid mõtles viimasel hetkel ümber ning suutis end köidikutest vabastada ja basseinist välja ronida. 

Talinda advokaat Ed McPherson võttis koroneriga ühendus möödunud reedel ja palus, et see informatsioon perekonnaseadusele tuginedes raportis privaatseks jääks. Koroneri advokaat oli sellega nõus ja kõnealune lõik muudeti ära.

Koroneri büroo töötajad olid aga erineval arvamusel, kas perekonnaseadus on miski, mille abil tuleks informatsiooni saladuses hoida.

Kummalisel kombel pole raportist eemaldatud kirjeldust sellest, kuidas Chester 2006. aastal end purju jõu, end tappa ähvardas ning seejärel relva kaasa võttis ja kodust lahkus.

41-aastane Chester Bennington leiti oma kodust pooduna 20. juulil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles