Lionel Richie ostab tütrele maja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Richie
Lionel Richie Foto: AFP / Scanpix

Lionel Richie ostab oma tütrele, Nicole Richiele, lapse saamise puhul uue maja.

Laulja tahab, et tema peatselt sündiv lapselaps saaks üles kasvada nii turvalises keskkonnas kui võimalik, ning seepärast on mees asunud otsima kingiks perfektselt sobivat pelgupaika, vahendab WENN.

Isa pakkumine ei oleks saanud tulla Nicole´i jaoks veel paremal ajal, sest ta on juba nädalaid üritanud uut elamispinda leida.

«Nicole üüris hiljuti oma Lääne-Hollywoodis asuva luksuskorteri välja ja kuigi talle meeldib elada Joeli poissmehekorteris Glendale´is, ei taha ta oma last seal üles kasvatada. Nicole tahab lapse sündides elada oma vanemate läheduses. Lionek tahab, et Nicole elaks turvalises piirkonnas ja ta leiab, et selle jaoks sobib lukustatud väravaga eraldatud kinnine kogukond kõige paremini,» ütles lähedalseisev isik

Väidetavalt on Lionel Richie hetkel välja valinud ühe 7 miljonit dollarit ehk enam kui 80 miljonit krooni maksva villa Los Angeleses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles