William ja Kate sõitsid Seišellidele mesinädalaid pidama

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
William ja Kate sõitsid Seišellidele mesinädalaid pidama
William ja Kate sõitsid Seišellidele mesinädalaid pidama Foto: SCANPIX

Briti prints William ja ta abikaasa, Cambridge`i hertsoginna Catherine sõitsid Vaikses ookeanis asuvatele Seišellidele mesinädalaid veetma.

Paari viis sinna eralennuk, edastab The Telegraph.

Briti meedia andmetel on kuninglik paar Seišellide peasaarest Mahé`st 240 kilomeetri kaugusel jääval Desroche saarel luksuskuurordis. Sinna sõidutati neid helikopteriga.

Prints William ei soovinud, et nende reisi sihtkohta avalikuks tuleks, kuid ajakirjanikud said ikkagi jälile.

Varem pakuti, et paar võib pulmareisi kohaks valida ka Kenya, kuna seal palus prints oma kallima kätt.

Veel pakuti võimalike mesinädalapaikadena välja Kariibi mere saari Necerit ja Mustique`i, Austraalia Lizardi saart  ning Jordaania kuninga Punase mere ääres asuvat villat.

William ja Kate üllatasid paljusid sellega, et nad kohe pärast 29. aprillil toimunud pulmi pulmareisile ei läinud.

Prints William läks pärast abiellumist tööle tagasi. Ta on Walesis Anglesey saarel asuvas kuninglike õhujõudude baasis päästekopteri piloot.

Cambridge´i hertsoginnast sai aga tavaline koduperenaine, keda nähti Angleseys Waitrose´i ostukesuses igapäevaselt vaja minevaid asju ostmas.

11 päeva pärast pulmi teatas kuningakoda, et William ja Kate on lõpuks pulmareisile läinud. See kestab kaks nädalat, kuna just niikaua sai prints kuninglikest õhujõududest puhkust.

Seišellide turismiministeerium kinnitas, et kuninglik paar valis nende riigi mesinädalateks ning nad on selle üle rõõmsad.

Seišellid on saareriik India ookeanis Madagaskarist põhja ja kirde pool. Hõlmab umbes 115 saart, millest 33 on asustatud. Suurim saar on Mahé, millel elab ligi 80 protsenti rahvastikust.

Naabermaad on läänes Kenya ja Tansaania ning Sansibar, edelas Komoorid ja Mayotte, lõunas Madagaskar ja Réunion, kagus Mauritius ning kirdes Maldiivid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles