«Michael Clayton» ei jõudnud isegi kolme vaadatuima filmi hulka

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney filmis «Michael Clayton»
George Clooney filmis «Michael Clayton» Foto: Lilo / Sipa / Scanpix

Mitmete Ameerika filmimaailma arvamusliidrite kohaselt pidanuks viimasel nädalavahetusel enim inimesi kinno meelitama draama «Michael Clayton», milles mängib nimiosa George Clooney.

Film ei mahtunud isegi mitte Ameerika box-office’i kolme parema hulka, kogudes tulu vaid 10,37 miljonit USA dollarit (114 miljonit Eesti krooni) ning saavutades sellega vaadatavuselt neljanda koha, jäädes vaid napilt alla krimidraamale «We Own the Nigh», mis kogus 10,83 miljonit dollarit (119 miljonit krooni), vahendab IMDb.

Üllatusena võttis endale esikoha väikese-eelarveline film «Why Did I Get Married», mille kirjutas ning lavastas Tyler Perry. Film tõi sisse 21,35 miljonit dollarit (235 miljonit krooni), umbes kaks korda sama palju kui teisele kohale langenud «The Game Plan», mis teenis 11 miljonit dollarit (121 miljonit krooni).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles