Ronn Mossi fotod enne ja pärast: kümnete tuhandete eest ilulõikusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronn Moss ehk Ridge Forrester
Ronn Moss ehk Ridge Forrester Foto: VidaPress

Täna Tallinnas esinev Ameerika näitleja ja laulja Ronn Moss, kes on eestlastele teada menuseriaalist «Vaprad ja ilusad» ei tee saladust enda ilu

Ronn Moss
Ronn Moss Foto: Steve Buckley/BuzzFoto.com/Scanpix

Los Angelesest pärit 65-aastane näitleja ei ole suurt saladust teinud, enda kirglikust suhtest ilukirurgiaga. Ronn teab, et nooruse säilimiseks peab valmis olema mõningateks kulutusteks. 

Näitleja on läbinud blefaaroplastika, näo tõstmise, täiteainete kasutamise. Näitlejal on Põse ja lõualuu implantaadid. Raske on ette kujutada, et hoolimata kõigist protseduuridest näeb Ronn ikkagi nooruslik välja.

Ronn Moss ehk Ridge Forrester
Ronn Moss ehk Ridge Forrester Foto: VidaPress

Enne lõualuu implantaate oli Ronn Mossil pehme lõug, mis oli vähem väljaulatuv. Pärast operatsiooni läbimist tundub, et Ronni lõuaks on natuke rohkem väljaulatuv ja nähtavalt rohkem ristkülikukujuline. 

Ronn Moss «Vaprate ja ilusate» 23 hooaja pidustustel CBS stuudiotes, Californias.
Ronn Moss «Vaprate ja ilusate» 23 hooaja pidustustel CBS stuudiotes, Californias. Foto: Tammie Arroyo/UK Press/Press Association Images

Facelift eemaldab vananemisnähud näost ja kaelast. Tänu sellele protseduurile näeb Ronn peaaegu poole noorem oma vanusest välja. Mees on tunnistanud, et on lausa imelik mõelda enda vanuse peale, sest ta tunneb siiani end 25-aastaselt. 
Ronn Moss on vananemise pidurdamiseks kasutanud ka täiteaineid, mis toetavad näo struktuuri ja elastsust. Kindel on see, et kuni maailmas ilukirurgia, seni säilib Ronn Mossi nooruslikkus. 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles