Video: kompleksivaba ärikonsultant on kõrvaltööna lohutanud vähemalt 100 meest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine ja mees
Naine ja mees Foto: Bill Ling/picture alliance / moodboard/Scanpix

Briti väljaanded kirjutavad keskeas ärikonsultandist, kes pärast oma abikaasa surma kümme aastat tagasi langetas radikaalse otsuse hakata abielus meeste seksilohutajaks.

Praegu 47-aastane Gweneth Lee pani end kasutajaks tutvumislehekülgedele, kus ta hakkas suhtlema seal inkognito olevate abielus meestega, kes otsivad ajutisi salasuhteid.

Gweneth Lee
Gweneth Lee Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Edukas ja jõukas ärikonsultant  Lee on enda sõnul olnud seksilohutajaks vähemalt 100 mehele, kes on abielus.

Kompleksivaba inglanna sõnul aitab ta nendel meestel nende naisest puhata ja samas abielusid säilitada.

Lee on kindel, et enamik petvate meeste abikaasadest teavad, kui nende mees on olnud teise naisega.

«Tean, et minu tegevusele ei vaadata just hea pilguga. Ma ei kahetse midagi, sest abielust on vahel vaja puhata ja mehed teevad seda sageli mõne teise naise abil. Suurbritannias elavad vähemalt pooled keskealised paarid koos harjumusest ja mugavusest, kuigi nende abielu on kriisis. Ollakse koos eelkõige laste pärast,» teatas inglanna.

Londonis elava ja töötava naise teatel on osad ta salaseksisuhted olnud pikemaajalised, osad aga saanud paari korra pärast läbi.

Gweneth Lee
Gweneth Lee Foto: linkedin.com

Leega otsivad «puhkuseseksi» eelkõige abielus heal järjel ärimehed, kes kasutavad mitmeid kohtingurakendusi. Nende meeste abikaasade seksisoovid on kas kahanenud või hoopis kadunud.

«Annan neile meestele niiöelda uue hingamise, nad petavad tehnilises mõttes oma kaasat, kuid tagasi koju minnes ei näi naine enam nii igav ja igapäevane. Võtan neilt naistelt seksipinge ja nende abikaasad saavad olla õnnelikud,» teatas lohutaja.

Lee sõnul on talle teada juhtumeid, milles keskeas heal järjel mehed on loobunud seksist, kuna nende elu sisu on töö või nad on enda jaoks järsku leidnud vaimsuse. Siis otsivad salasuhteid nende naised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles