Video: Silvia Ilves arendab Ronn Mossiga sõprust ja õpetab staarile tšellomängu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Instagram

Täna «Terevisioonis» külas käinud Ameerika laulja ning näitleja Ronn Moss ning Maarjamaa tšellist Silvia Ilves jõudsid eetriväliselt juba ka tutvuda. 

Nimelt leidsid muusikud ühise keele Silvia kauni instrumendi taga, mida neiu 65-aastasele staarile tutvustas.
«Õpetasin Ronnile tsellomängu - vähemalt proovisin,» jagab Silvia meeleolukat videot enda Instagrami kontol.  «Ta ütles, et ta armastab tšellot väga, kuid kitarr oli lihtsam viis, kuidas alustada muusika õppimist,» kirjutab muusik.
«Vaprate ja ilusate» staar Ronn Moss astub juba täna üles Nordea Kontserdimajas oma bändiga Player. Tegemist on Baltimaade ainsa kontserdiga.
Los Angeleses sündinud mees alustas muusikukarjääri 11-aastaselt, õppides selgeks trummimängu, kitarri ja basskitarri. Tema bändi Playeri hittlugu «Baby Come Back» saavutas seitsmekümnendate lõpus esipositsiooni mitmetes USA edetabelites ning andis hoo sisse bändi edasisele edule. Player on tegutsemisaastate jooksul andnud välja kuus albumit ning tuuritanud USAs, Kanadas, Euroopas ja Austraalias. 2000. aastal andis Ronn Moss välja oma esimese sooloalbumi «I’mYour Man», mis osutus väga populaarseks. 2005. aastal ilmus teine album «Uncovered», mis sisaldas ka hittlugu «It’s All About You».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles