Reporter.ee: Breth Tootsi: minu kleit oli kõige ilusam!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Breth Tootsi
Breth Tootsi Foto: Erakogu
Pühapäeval krooniti Miss Globe International galal Albaanias esimeseks printsessiks eesti neiu Breth Tootsi.

Juba enne võistlusele minekut oli Breth enesekindel ning seda lisas talle ka õmbleja Enela Lattu käe all valminud uhke õhtukleit.

«Enela poolt õmmeldud galakleit on lihtsa lõikega, kuid väga efektne,» kiitis Breth juba esimeses kleidiproovis õmbleja tööd ka Reporterile.

«Olen kindel, et see on õhtu kõige ilusam kleit üldse. Loodan, et see kleit aitab mind Eestit esindada veel paremini.»

Miss Globe International 2008 peeti seekord Albaanias. Kahe nädala jooksul tegid missikandidaadid põneva ringreisi mööda Kagu-Albaania kaunist mägisala.

Linnades korraldati neidudele vastuvõtte ja erinevaid pidustusi. Tüdrukud osalesid ka talendivõistlustel, kus valiti eelvõistluste võitjad.

Kohtuti Albaania peaministriga, külastati suurt veinitehast ja supeldi ravitoimega mineraalvetes kaunite mägede keskel.

Külastati ka kirikut, kuhu näiteks Kosovo miss sisse ei astunud ning kes püüdis takistada ka Albaania missi pühakotta sisenemist. Nimelt ei tohi moslemid käia kristlaste kirikutes.

Teisalt on ka iludusvõistlustel osalemine moslemitele mitteväärikas tegu. Albaania miss otsustas siiski kõigest sellest hoolimata kirikus ära käia.

Ühes linnakeses korraldati aga missidele lausa paraadmarss puhkpilliorkestri saatel. Neiud kandsid rahvariideid ja oma riigi lippu.

Peale Miss Globe`i finaali toimus austusväärne visiit Albaania presidendi uhkesse lossi. Riigipea tervitas kõiki isiklikult ja soovis edu edaspidiseks.

Nagu näha, tõi ilus kleit tõepoolest Brethile edu ning nüüd on neiu tagasi Eestis Miss Globe`i printsessitiitliga.

«Mul läks tõepoolest väga hästi, et sain esimese printsessi tiitli. Ja ma olen väga-väga õnnelik! Ma ei eksinud, minu kleit oli õhtukleitide voorus tõesti kõige ilusam!»

«Ka kõik teised tüdrukud kiitsid väga mu kleiti ja ütlesid et mul on hästi super kleit.»

Breth tegeleb ka modellindusega ning jääme lootma, et see ei ole kauni neiu viimane tiitel, mille ta Eestisse toob.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles