Video: kes on ja kus elab prints Harry tulevane äi?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Markle ja tütar Meghan Markle olid aastate eest kui sukk ja saabas.
Thomas Markle ja tütar Meghan Markle olid aastate eest kui sukk ja saabas. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Briti kuningakoda teatas möödunud nädalal, et prints Harry kihlus ameeriklannast näitlejanna Meghan Markle’iga ning paari pulm leiab aset järgmise aasta mais.

Kohe hakkasid nii ajakirjanikud kui genealoogid uurima, kes on Meghan Markle’i esivanemad ning kas tal on ka Euroopaga seost, edastab Daily Mail.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: Chris Jackson/AFP

Üsna kiiresti sai selgeks, et Markle’i esivanemate seas on nii Aafrika päritolu orje, kes töötasid 19. sajandil USA lõunaosariikide istandustes kui Briti aadlisuguvõsa esindajaid.

Markle’i ema, 61-aastane Doria Ragland on Californias elav tumedanahaline psühhoterapeut ja joogaõpetaja, isa aga heledanahaline endisest teletöötajast pensionär, 73-aastane Thomas Markle, kes elab Vaikse ookeani ääres Mehhiko kuurortis Rosaritos.

Meghan Markle ja ta ema Doria
Meghan Markle ja ta ema Doria Foto: Kuvatõmmis/Youtube
Meghan Markle ja ta isa Thomas Markle
Meghan Markle ja ta isa Thomas Markle Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Meghan Markle’i vanemad läksid lahku kui ta oli umbes kümneaastane.

Naabrite sõnul elas Thomas Markle üsna vaikset elu, kuid nüüd on temast tänu tütrele saanud kohalik staar ning fotograafid üritavad jäädvustada iga tema sammu.

Varem televisioonis töötanud Thomas Markle ei ole meediaga just eriti palju suhelnud, on vaid lühidalt teatanud, et kavatseb minna oma tütre pulma ja viia isiklikult Meghani Windsori lossi kabeli altari ette.

Mehhiko-USA piiri lähedal asuv Rosarito on paik, kus elab üsna palju ameeriklastest pensionäre, kuna elu on seal odavam kui USAs.  

Thomas Markle elab seal tavalist kesklassi pensionäri elu, mis erineb märgatavalt sellest, millega ta näitlejannast tütar Meghan harjunud on, kuid puudus ei ole tal millestki.

Mehe elukoht on alates 2011. aastast pensionäride linnakus, kus on olemas Walmarti ostukeskus, sushibaar, tenniseväljakud ja bassein.  

Linnaku omanik, 61-aastane Ramon Moreno on aastate jooksul Thomas Markle’iga heaks sõbraks saanud ning tema sõnul ei osanud Thomas arvata, et tema tütrest võiks kunagi saada Briti kuningliku pere liige.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

«Juhtusin ükskord kuulma, kuidas tuttav ütles Thomasele, ameeriklannast näitlejanna Meghan Markle kihlus prints Harryga. Thomase suu läks muigele, kuid  ta ütles täiesti tõsise näoga, et Meghan on tema tütar,» sõnas mehhiklane.

Thomas Markle’i sõprade sõnul teatas Meghan juba enne kihlumist isale, et tal on tõsine suhe prints Harryga ja nad kihluvad. Kui ülejäänutele tuli nende kihlumine uudisena, siis Meghani isale mitte.

Thomas Markle’il on veel kaks last, kes on Meghan Markle’i poolvend ja –õde. 51-aastane Thomas Markle junior elab oregonis ja 53-aastane Samantha Grant elab Floridas. Nende ema on 71-aastane Roslyn Markle.

Thomas Markle junior
Thomas Markle junior Foto: Kuvatõmmis/Youtube
Meghan Markle'i poolõde Samantha Grant
Meghan Markle'i poolõde Samantha Grant Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Mehhikos Rosaritos elab umbes 65 000 inimest, kellest veerand on ameeriklastest pensionärid. Seal on aastaläbi päike, soe ja elamiskulud väiksed. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles