New Jersey politsei arreteeris jõulupuul vandaalitsenud orava

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orav
Orav Foto: Pexels / CC0 Licence

Ameerika Ühendriikide New Jersey osariigi Sea Girti politsei tabas kohalikul jõulupuul vandaalitsenud ja jõulutulesid lõhkunud orava.

Politsei teatas loomvandaalitseja juhtumist ja tema kinnivõtmisest Twitteris lisades, et talle esitatakse süüdistus kriminaalses pättuses ning et ta lasti kautsjoni vastu vabadusse, edastab msn.com.

Teksti juures oli ka pilt pätiteoga hakkama saanud oravast.

New Jerseys Monmouthi maakonnas asuv Sea Girt on tuntud oma jõulukuuse lambisüütamise tseremoonia poolest, olles nii kohalike kui turistide seas populaarne.

Enne sündmust ilmnes, et osa lampe ja juhtmeid on kannatada saanud ning selles kahtlustati kohalikke teismelisi, kuid kohale kutsutud elektrike teatel oli vandaaliks mõni loom, tõenäoliselt orav.

Jõulupuu tulede süütamise tseremoonia leidia set 1. detsembril juba parandatud lampidega. Politsei hoidis silmad lahti, et kas vandaalitseja tuleb tagasi, kuid ei tulnud ja selle tõttu jäi kuuse juurde politseivalve.

Sea Girti politsei tabas närilisest vandaalitseja 2. detsembril otse teolt. Hiljem selgus, et enne kuuske proovis ta oma hambaid kohaliku Itaalia restorani Fratello kõrvitsate peal.

Umbes samalaadne juhtum leidis aset New Yorgis, kua agressiivne orav ründas Brookyni pargis jalutanud ja midagi söönud inimesi. Üks seitsmeaastane tüdruk vajas orava hammustuse tõttu parameedikute abi.

Loomaekspertide sõnul on linnaloomad, kaasa arvatud oravad, väga julged ja ei karda inimeste käest toitu näpsata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles