Sõber: prints Harry otsis naist, kes suudab meedia survega toime tulla

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: Steve Parsons/PA Wire/PA Images/Scanpix

Sõbra sõnul otsis prints Harry naist, kes on varasemast meedia surve ja avalikkusega harjunud ning suudab toime tulla ka selle survega, mida kogevad Briti kuningliku pere esindajad ning ta leidis selle naise 36-aastases ameeriklannast näitlejannas Meghan Markle’is.

Sõbra teatel on Harry varasematele naissuhetele saanud saatuslikuks just see, et need naised ei osanud meediaga suhelda ega kaamerate ees olla, edastab Daily Mail.

«Harry sõnas mulle natuke aega enne Meghan Markle’iga tutvumist, et ta vajab naist, kes on avalikkusega harjunud ega karda ajakirjanikke, sest vaid selline naine saab  aru, millised ülesanded on tal kuningliku pere esindajana,» teatas anonüümseks jääda soovinud sõber.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: Andrew Stenning/Daily Mirror/PA Wire/PA Images/Scanpix

33-aastane prints Harry ja 36-aastane lahutatud näitlejanna Meghan Markle kohtusid esimest korda 2016. aasta suvel ning üsna pea lahvatas nende armuleek lõkkele.

«Ma ei arva, et prints teadlikult otsis näitlejannat kaasaks, kuid asjaolude kokkulangemisel ta leidis naise, kes ei karda kaameraid,» jätkas sõber.  

Printsi kaks varasemat kallimat, 32-aastane Chelsy Davy ja 28-aastane Cressida Bonas  tunnistasid pärast lahkuminekut, et neil oli raskusi avalikkuse tähelepanu all olemisega.

Prints Harry ja Cressida Bonas
Prints Harry ja Cressida Bonas Foto: Stefan Wermuth/Reuters/Scanpix
Chelsy Davy 
Chelsy Davy Foto: Scanpix

Meghan Markle’i tutvusringkonna teatel on Meghan alati olnud suhtlusaldis ja avatud ning oskab esineda.

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Briti meedia teatel kiitis prints Harry vanaema, kuninganna Elizabeth II  ameeriklanna heaks, kuna tegemist on naisega, kellel on juba mõnevõrra elukogemust ja ta esinemisoskus on võrdlemisi hea.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: M6027D/EMPICS Entertainment/Scanpix

Prints Harryl olid enne Meghan Markle’it suhted seriaali «Doctor Who» staari, näitlejanna Jenna Colemani, seltskonnastaari ja pärijanna Cressida Bonase, lauljanna Mollie Kingi, aadlisuguvõsa liikme Florence Brudenelle-Bruce’i, talendisaate kohtuniku Caroline Flacki, ärinaise Chelsy Davy, telesaatejuhi Natalie Pinkhami ja tuntud aadliperekonna liikme Astrid Harbordiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles