Noor fänn küsis Oasise kitarristilt nõu narkootikumide teemal ja sai imelise vastuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noel Gallagher
Noel Gallagher Foto: Reuters / Scanpix

Koolipoiss Sam Fisher kirjutas 90ndate briti supergrupi ansambli Oasis vendadest vanemale, Noel Gallagherile käsitsi kirja, kus palus, et muusik tuleks ja räägiks talle ja ta klassikaaslastele tõde narkootikumide tarvitamise kohta, vahendab The Sun.

Poiss valis rokkarile loenguteemaks «Millal peamiselt narkootikume tarvitasid ja kuidas sul õnnestus sellest kõigest välja rabeleda?»

Muusik keeldus küll viisakalt kooli tulemisest ja loengu andmisest, kuid saanud teada, et Sam mängib kitarri, palus ta endaga koos lavale esinema.

Noel kirjutas Instagramis vastuseks ettepanekule: «Tänan Sind Sam selle kutse eest, aga nii väga kui ma ka ei tahaks kostitada teie PSHE aine õpilasi sõjamälestustega 1990datest, pean keelduma, sest olen siiani võõrutusravil… pean silmas, stuudios!!!»

Vastusest tiivustatuna kirjutas Sam Noelile veel korra.

«Olen tulemas Sinu järgmise aasta Birminghami kontserdile. Kas oleks võimalik saada backstage´i luba, et Sinu lugusid kuulda?»

Poiss läks veel kaugemale, teatas, et on Noeli tohutu fänn ja palus muusikul heita pilk korraks ta Youtube´i kontole, kus on videod temast kitarri mängimas ja laulmas.

Kirja lõppu lisas poiss, et tema unistuseks on esineda Noeliga koos ühel laval.

51-aastane briti indie-rokkar viskas küll poisi erakordse julguse üle veidi nalja, kuid nõustus.

Tandem esineb koos järgmisel aastal.

Sam ei ehmunud, kuigi Noel säilitas temaga peetud vestluses oma tavapärase uulitsalikult ülbe kõneviisi, öeldes muuhulgas, et poiss ärgu muretsegu, «küll mõni Noeli HQ libudest talle mingisuguse sisenemispääsme organiseerib»

Kitarrist ja laulja Noel Gallagher esinemas.
Kitarrist ja laulja Noel Gallagher esinemas. Foto: AP

«Siis saame koos hängida ja teineteisele lugusid rääkida. Sina jutustad mulle oma PSHE õppeainest (misiganes see ka ei ole) ja ma täidan Su pea mälestustega 90ndatest.

Aga pea meeles, mitte iga s..apea siin planeedil ei saa mult sellist avatud kutset,» jäi avameelse kõnemaneeri poolest tuntud Noel lõpuni iseendaks.

Noeli ja ansambli Oasis fännid on muusiku lahkusest rabatud ja kirjutavad talle sotsiaalmeedia kanalites ülistussõnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles