Mihkel Raud kimpus laste magama panemisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud.
Mihkel Raud. Foto: Tele 2

Muusik, teleajakirjanik ja saate «Kolmeraudne» juht Mihkel Raud räägib oma väljakutsetest pereinimesena enda värskes kolumnis ajakirjale Pere&Kodu.

Nimelt on perekond Raual siiani paras väljakutse 4-aastase Mirjami ja 2-aastase Joosepi igaõhtune magamapanek. Mihkel valgustab, et nende peres on temal selles osas suhteliselt väike roll: «Sa võid oma väikelastele magamisest ükskõik mida rääkida, magama suudab nad sundida ainult ema,» räägib Mihkel, kes peab pool ööd naisest eemal magama, kuna too tegeleb väikeste võsukeste magamapanemisega. 
Samas tunnistab mees, et sellega on päris raske leppida: «Aga mulle see ei sobi, sest abiellusin oma naisega muude põhjuste seas ka seetõttu, et öösiti mitte üksi magada,» lausub Mihkel.

Perekond Raud on end sisse seadnud Californiasse San Diegosse.

Kui Mihkel lendab USA vahet sagedamini kui mõni saarlane mandri ja Saaremaa vahet, siis Liina on lastega võõrsil paiksem, avaldas ajakiri Kroonika mõned kuud tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles