Fotod ja video: jalustrabav Missis Estonia 2017 sõidab iludusvõistlusele Mrs. Globe Eestit esindama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Missis Estonia 2017 võitjaks krooniti suvel 44-aastane kaunitar Viktoria Borgmann. Nüüd ootab teda ees meie riigi esindamine maailma suurimal naistele mõeldud iludusvõistlusel, milleks on Mrs. Globe. Juba täna asub ta teele Hiina, Shenzheni linna, kus 12. detsembril toimub võistluse finaal. 

Ettevalmistusperiood rahvusvahelisel võistlusel osalemiseks algas suvel pärast Missis Estonia 2017 võitu.

«Olen olnud terve elu seotud mingil moel lavaga, tegelenud näitlemisega, modellindusega, tantsimisega ja füüsiline trenn on minu igapäevaelus alati olnud oluline. Minu mees, kellega oleme koos olnud juba üle 20 aasta, on seda aktiivset elustiili alati väga toetanud. Võit Missis Estonia 2017 võistlusel andis mulle justkui uued tiivad ja tõi minu ellu tagasi palju reklaamitööd, moeetendusi, tantsutrupiga esinemisi ja huvitavaid reise. Mul on terveks aastaks tehtud kokkulepped mitmete firmadega, et just mina kui Missis Estonia 2017 tiitlikandja oleksin nende teenuste ja toodete reklaaminägu. Pildistamisi, üritustel esinemisi, tööd modellina on eriti viimasel kolmel kuul olnud väga palju,» kommenteeris Viktoria.

«Olen tõesti kõvasti tööd teinud ka iseenda füüsilise vormi saavutamiseks, teinud pidevalt trenni fantastilise personaaltreeneri Ott Kiivikase käe all ja muidugi veelgi intensiivsemalt tegelenud oma lemmikhobi tantsimisega. Kavatseme tantsutrupiga järgmisel aastal osaleda Brasiilia sambakarnevalil, seega peame oma oskusi lihvima veelgi paremateks. Eesti esindamine sellisel suurel maailmavõistlusel nagu seda on Missis Globe ei ole aga sugugi kerge ülesanne. Nägin seda juba minuga koos Missis Estonia 2017 võistlusel osalenud Triinu Akimseu ettevalmistuste pealt, kui tema käis Mrs. Worldwide võistlusel ja tänu heale ettevalmistusele ka võitis selle. Tahan kindlasti sama väärikalt ja hästi ettevalmistatuna minna nüüd omakorda Eestit esindama ja selles on mulle appi tulnud nii palju häid inimesi,» lisas Victoria.

Väga suure töö kogu ettevalmistusperioodi jäädvustamiseks tegi Joel Kirsimaa.

«Viktoria võime sajaga lõpuni välja minna on muljetavaldav! Hämmastav, kuidas üks inimene tõmbab rahvast ligi, mõtleb, viitsib, tahab, kukub, tõuseb ja suudab edasi minna nii heas kui vähem heas. Need kolm üliintensiivset kuud laia naeruga keset lubajaid, tegijaid, kõnemehi, võtjaid, jätjaid, väsimust, unetust, rõõmu, pisaraid ja karme mänge eeldab ikka täiega vastavaid tugevaid isiksuse omadusi. Seda ei saa õppida. Need omadused kas on inimeses või neid lihtsalt ei ole. Mul oli puhas rõõm seda videoprojekti vedada ja jäädvustada palju huvitavaid momente kogu ettevalmistus tööst,» kiitis Kirsimaa.

Missis Estonia 2017 Viktoria Borgmann
Missis Estonia 2017 Viktoria Borgmann Foto: Korraldaja
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles