Klubi 69 omanik: svingerite pidudel avaneb jahedate inimeste tegelik seksuaalsus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar
Paar Foto: AFP/SCANPIX

Venekeelne portaal limon.ee intervjueeris Tallinnas asuva klubi 69 omanikku Eduardi, kelle sõnul toimuvad pealinnas meeleolukad svingerite peod, kus võib juhtuda kõike.

Eduardi teatel hakkas ta svingerite pidusid korraldama poolteist aastat tagasi, esmalt üks kord kuus ja nüüd juba igal laupäeval.

Põhilised kliendid on paarid vanuses 25 – 35 eluaastat, kuid on olnud ka inimesi vanuses 19 ja 60. Need on siiski erandid.

Svingerid. Pilt on illustreeriv
Svingerid. Pilt on illustreeriv Foto: NJ/Scanpix

Suur osa svingeritest on kohalikud, kuid mõnikord on ka soomlasi, rootslasi, venelasi ja lätlasi.

Svingerite pidudel ollaks alasti, häbelikumad võivad alguses alusepsu selga jätta. Naistel soovitatakse kanda erootilisi  ja läbipaistvaid kehakatteid.

Paar. Pilt on illustreeriv
Paar. Pilt on illustreeriv Foto: West Coast Surfer/picture alliance / moodboard/Scanpix

«Pidu algab nagu pidu ikka, kohal olijad joovad alkoholi, tutvuvad, suhtlevad. Mõni eelistab sauna minna, meil on soome ja soola saun, mõni aga lõõgastub mullivannis, osad eelistavad vaadata pornovideoid. Meil on olemas ka tantsimiseks mõeldud ruum, kus on postitantsuvõimalus. Mõni tahab kohe seksida. Rõhutan, et kõik, mis toimub svingerite peol, leiab aset osapoolte nõusolekul, kedagi ei saa millekski sundida. On olnud ka juhtumeid, kus kohal olnud ei ole reeglitest aru saanud. Rõhutan, et seksi eest raha pakkumine ja võtmine on keelatud,» selgitas klubiomanik.

Ta lisas, et paarid, kes on esmakordselt üritavad kiiresti end toimuvaga kurssi viia ja nad õpivad protsessi nautima. 

Eduardi teatel on svingerite pidude algatajad enamjaolt mehed, kellele on see loomuomane, kuid on ka naisi, kes soovivad rohkem seksi kui nende mees anda suudab. Mehe nõusolekul seksib naine peo jooksul mitme mehega.

Svingerid
Svingerid Foto: Caro / Andreas Teich/Caro / Andreas Teich/Scanpix

«Vahel on naine öelnud oma mehele, et mine ja lõbutse teiste naistega, kuid ära unusta, et olen siinsamas. Elame 21. sajandil, inimestel on õigus olla õnnelik ja nautida seksi ning mitte kellelgi ei ole õigus neid hukka mõista,» jätkas klubiomanik.

Eduardi arvates ei ole svingerite peod ainult seksimine, vaid seal luuakse ka uusi suhteid ja jagatakse ideid, pääsetakse korraks argirutiinist. Mõned paarid käivad sellisel peol igal nädalal, mõned üks kord kuus või mitme kuu tagant.

Eduardi sõnul leidis tema klubis svingerite peo ajal aset lugu, milles üks paar tellis baaris joogid ja neid oodates hakkas kõikide silme ees seksima.

Klubiomaniku sõnul jätkas paar seksimise ajal omavahelist ja teistega suhtlemist. Veel üks paar liitus nendega ja kogu stseen kestis kokku umbes kümme minutit. Edasi läksid nad juba koos oma jookidega privaatruumi.

«Põhjamaised inimesed avanevad svingerite pidudel, nende jaoks ei kehti enam ükski keeld, mis puudutab seksi. Need inimesed naudivad enda ja partneri või partnerite keha, seadmata mingeid piiranguid. Sellistel pidudel avaneb muidu jahedate ja kinniste inimeste tegelik seksuaalsus,» nentis Eduard.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles