HU? esitleb uut singlit ja EP-d «Läbi öö» Rock Cafes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HU?
HU? Foto: HU?

Eesti klubimuusika au ja uhkus HU? on kuulajate rõõmuks tagasi ning esitleb tuliuut singlit ning maxi EP-d «Läbi öö» vägeva kontserdiga juba sellele reedel, 13. mail Rock Cafes.

Kaheksa uue loo ja boonusträkiga plaadil on vihjeid sügisel ilmuva HU? kolmanda albumi kõlale.«Läbi öö» on ühtlasi HU? kolmanda albumi esimene singel.

Leslie Da Bass lubab, et reedesel kontserdil saavad kuulajad aimu päris uuest muusikast, mida HU? seni veel esitanud ei ole. «See tähendab seda, et me kergitame saladuskatet meie kolmandalt, sügisel ilmuvalt kauamängivalt. Lisaks tulevad ettekandele lood esimeselt albumilt «Film», ja mitte ainult põhihitid, vaid vähem tähelepanu saanud palad ka,» ütles Leslie.

Kontserdi avalöögi annab Rock Cafe laval esmakordselt viibiv Massif Drum-Off. Seejärel astub publiku ette Chalice, kes esitab mürtsuvamaid ja matsuvamaid lugusid DJga, mõned ilusad ballaadid klaveriga ning oma uuemat muusikat. Chalice lubab vanade aegade mälestuseks laulda ka mõned laulud koos Hannaliisa Uusmaga.

Uksed avatakse kell 21.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles