Vabavõitleja Conor McGregor´i isa: maffia ei ähvarda meie perekonda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor.
Conor McGregor. Foto: David Becker/AFP/Scanpix

Conor McGregor’i isa lükkas ümber sotsiaalmeedias levima hakanud väited, nagu jahiks Iirimaa pealinna kuritegelik maailm tema vabavõitlejast ja poksijast poega, kuna too lõi ühte nende liiget, kirjutab The Sun.

Tony McGregor lükkas resoluutselt ümber väited, nagu oleks tema UFC legendist 29-aastane poeg Conor löönud pühapäeva õhtul Black Forge pubis tekkinud tüli käigus üht Dublini kuritegeliku maailma keskset kuju.

Conor McGregor
Conor McGregor Foto: Postimees

Isa kinnitas ajakirjanikele, et gängsterid ei jahi tema poega pärast väidetavat intsidenti baaris.

Ta lisas, et ei Conoril ega nende pere ülejäänud liikmetel pole midagi karta – väide intsidendist olevat läbi ja lõhki vale.

«See on algusest lõpuni väljamõeldud lugu, mis arusaamatul põhjusel on endale «jalad alla kasvatanud». Ja nüüseks on lugu saavutanud sellise naeruväärsuse astme, et näib juba naljakas.»

Sotsiaalmeedias hakkasid pärast nädalavahetust levima jutud, et vabavõitluse superstaar oli baaris sattunud kaklusesse 50. aastates mehega.

Kinnitamata väidetel olevat McGregor, hüüdnimega «Kurikuulus» löönud purjus meest, kellel olevat sidemeid Kinahani kartelliga, mida juhib «Dapper Don» Christy Kinahan.

Väidete kohaselt olevat pärast augustis Floyd Mayweather´ile kaotatud matši 100 miljonit dollarit tasku pistnud Conor Black Forge´is toimunud intsidendi järel kurjategijate eest pakku pugenud, kuni vahemehed asja ära klaarivad ja vaherahu sõlmitakse.

Floyd Mayweather ja Conor McGregor.
Floyd Mayweather ja Conor McGregor. Foto: Scanpix

Kuid Conori isa Tony lausus muuhulgas ka sellised laused:

«Me oleme seadusekuulekas perekond ja me jääme seadusekuulekaks perekonnaks.»

«Tegelikult lähen ma praegu välja, et endale TV-litsents osta.»

«Ma vaatan seda kui lugu, millest 95 protsenti on mõttetus ja ülejäänud viis protsenti kõvasti liialdatud. Nõndaks.»

Ta ütles, et Conor ja tema elukaaslane Dee Devlin soovisid koos mais sündinud väikese poja Conor juunioriga jõuluperioodiks aja maha võtta ja pühad omaette veeta.

 «Dapper Don» Christie Kinahan juhib Kinahani narkokartelli.

UFC legend McGregor ega ta esindajad omalt poolt neid väiteid kommenteerinud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles