Millise tegevusega on asendanud need tuntud eestlased oma kunagise alkoholilembuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud, Ott Lepland, Tanel Padar
Mihkel Raud, Ott Lepland, Tanel Padar Foto: Facebook / Kristjan Lepp

Paljude n-ö loovinimeste truuks kaaslaseks on olnud alkohol. Nii mõnigi on aga jõudnud punkti, mil peab tegema otsuse. Siin on tuntud eestlased, kelle «joomaaastad» on minevik ning kes naudivad täiesti uut elu.

Ott Lepland puhkusel
Ott Lepland puhkusel Foto: Facebook / Ott Lepland

Ott Lepland - Laulja ja kunagine pidulemb on tunnistanud, kuidas ööelu ja alkohol teda enda tugevasse keerisesse võttis. Pimedad ajad on Otil aga möödas. Hetkel naudib laulja tervemat elustiili kui kunagi varem. Maikuus enda 30. juubelit tähistanud Ott Leplandi võib kohata nii terviseradadel kui jõusaalis. 
 

Tanel Padar
Tanel Padar Foto: Instagram

Sama uhket teed on käinud muusik Tanel Padar, kes on võtnud ette korraliku tervisesportlasekarjääri. Triatloni läbinud muusik on end registreerinud maailma kuulsaimale jalgrattaspordivõistlusele Tour de France, mis leiab aset järgmise aasta suvel.

Staarskulptor Tauno Kangro
Staarskulptor Tauno Kangro Foto: Madis Sinivee

Skulptorihärra Tauno Kangro tegi alkoholiga lõpparve ja asendas selle tunduvalt tervislikuma tegevusega. Nimelt on 51-aastane kunstnik avastanud enda jaoks jooga.

Tõnis Mägi võimas kontsert-õhtusöök Viru Lyoni restoranis
Tõnis Mägi võimas kontsert-õhtusöök Viru Lyoni restoranis Foto: Tiit Mõtus

Ka laulja Tõnis Mägi on kunagise noorusaja hoogsuse seljataha jätnud. Aastaid tagasi Kroonikale antud intervjuus rääkis muusik, kuidas elu oli kui pidev pidu: «Võisin päevade kaupa väljas ringi kolistada. Liitrite kaupa alkoholi juua. Päevade–nädalate kaupa magamata olla. Elu oli pidev pidu.» Nagu armastatud laulja on öelnud, muutus ta jumalat leides ja enda siseotsinguid alustades introverdiks ja loobus ka alkoholist. Ligi 20 aastat näitlejanna ja muusiku Kärt Johansoniga abielus olnud Tõnis Mägi on tänasel päeval muutunud mees. Kärt Johanson teab rääkida ajakirjas Sensa, et abikaasa on lausa nii pühendunud joogataja, et leiab iga päev poolteist tundi aega iseenda jaoks.

Muusikud Tõnis Mägi ja Kärt Johanson.
Muusikud Tõnis Mägi ja Kärt Johanson. Foto: Andres Putting / presidendi kantselei
Tuntud muusik, kirjamees ja poliitik Mihkel Raud Pärnus Rahva Raamatu kaupluses oma uut teost, eneseabiraamatut "Kus ma olen ja kuidas sina võid palju kaugemale jõuda".
Tuntud muusik, kirjamees ja poliitik Mihkel Raud Pärnus Rahva Raamatu kaupluses oma uut teost, eneseabiraamatut "Kus ma olen ja kuidas sina võid palju kaugemale jõuda". Foto: Mailiis Ollino/

Mihkel Raud - Muusiku ja teleajakirjaniku esimene raamat «Musta pori näkku» kadus raamatulettidelt kui soe sai. Raamatule lisas hoogu juurde värvikas kirjeldus 80.- ja 90. aastatest, mil Mihkli elu täitsid naised, muusika ja alkohol.
Alkoholiga on «Kolmeraudse» saatejuht tänasel päeval lõpparve teinud ja naudib korralikku pereinimese elu, olles armastav isa oma kahele koolieelikule. 
Raud on tunnistanud, et nn joomaastad on talle andnud pöördumatud tervisekahjustused. «Ma ei saa sinna midagi teha, et mu nägu tõmbleb,» on Raud rääkinud. «See on alkoholist.» 
Arstidega konsulteerinud Rauale on öeldud, et tõenäoliselt on tõmbluste põhjuseks alkoholism.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles