Viljandimaa sport 11.—15. maini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupeäval on 55. laste ümber Paala järve jooks.
Laupeäval on 55. laste ümber Paala järve jooks. Foto: Roger Ote

KOLMAPÄEV, 11. mai

Jooks. Kell 18 algab Viljandi staadionil vastupidavusalade klubi Staier seeriajooksu avaetapp, kus on kavas 3000 meetri distants.


REEDE, 13. mai

Kergejõustik. Kell 15.30 on Viljandi staadionil kavas maakonna noorte heitjate seeriavõistluse avaetapp.

Jalgpall. Kell 17 kohtuvad Viljandi kunstmuruväljakul Eesti noorte 1997. aastal sündinute meistrivõistlustel Tulevik ja Kuressaare võistkond.

Kell 19 on Viljandi linnastaadionil Eesti meistrivõistluste teises liigas vastamisi meeskonnad Viljandi Tulevik ja Tartu SK 10 Premium. Samal ajal mängivad Soe asula väljakul teise liiga meeskonnad FC Tarvastu ja Tartu HaServ.


LAUPÄEV, 14. mai

Lastejooks. Kell 11 on Viljandis 55. laste ümber Paala järve jooks.

Iluvõimlemine. Kell 10 algab Viljandi spordihoones iluvõimlemise «Lootuste karika» finaalvõistlus.

Jalgpall. Kell 14 mängivad Viljandi kunstmuruväljakul Eesti noorte 1999. aastal sündinute meistrivõistlustel Tulevik ja Türi Ganvix.


PÜHAPÄEV, 15. mai

Kergejõustik. Kell 11 algab Viljandi staadionil Viljandimaa 5—10-aastaste laste kergejõustikupäev.

Iluvõimeline. Kell 10 algab Viljandi spordihoones «Lootuste karika» teine võistluspäev.

Võrkpall. Viljandi spordihoones selguvad Viljandimaa 2011. aasta meistrivõistluste medaliomanikud ja peetakse kohamänge. Võistluspäev algab kell 11, naiste finaalmäng Suure-Jaani ja Tarvastu vahel kell 14.30 ning meeste meistri selgitavad kell 18 algavas kohtumises Pärsti ja Tarvastu.

Rattamatk. Jalgrattamatka kontrollpunkt Tilli kadastiku (vaata kaardilt) juures on avatud kella 11—14.

Aeroobika. Viljandi järve äärsel korvpalliväljakul on aeroobikatund: kell 12 veab tundi zumba- ja aeroobikatreener Margit Oksa ning kell 13 on kavas power-jooga Ly Tolbergi juhendamisel. Vihma korral leiab üritus aset Maerobicu stuudios Leola tänav 61.

Petank. Kell 12 algab Viljandi rannas järvepetangi sarja avavõistlus.

Jalgrattakross. Kella 11—11.45 kogunevad Suure-Jaanis kohviku Arturi Juures kõrval valla Lehola-Lembitu mängude jalgratturite maastikusõidul osalejad. Võistluse start on kell 12.

Jalgpall. Kell 14 on Suure-Jaani staadionil Eesti meistrivõistluste neljandas liigas SK Tääksi vastane Põlva FC Lootus II.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles