Briti jutusaate juht leinab oma hamstrist lemmiklooma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Jones
Alex Jones Foto: Xposure / Scanpix

Saatejuht Alex Jones tundub olevat täiesti murtud – hamster Kiwi, keda ta jagas oma mehe Charlie Thomsoni ja väikese poja Teddyga, lahkus maisest ilmast, kirjutab Hello.

Saatejuht teavitas kaotusest sotsiaalmeedia vahendusel koheselt ka oma rohkearvulisi fänne:

«Puhka rahus, meie väike Kiwi. Sain abikaasalt kurva teate ja puhkesin rongis nutma. See on imelik, et väikesel hamstril võib olla meie üle selline võim ja et me teda nii taga nutame.»

Fännid kirjutasid selle peale südamlikke kaastundeavaldusi. Mitmed neist olid samuti lemmiklooma kaotuse üle elanud. Mõni kaotanud koera, mõni samuti hamstri.

Alex avaldas kurva uudise veidi pärast seda, kui oli teatanud oma uuest showst «Perekonna saladused», kus püütakse üksteisest võõrdunud perekondade liikmeid uuesti kokku viia.

Alex Jones ütles, et imetleb nende üpris lootusetus olukorras viibivate inimeste vaprust, kes on nõus rasket protsessi kaamerate ja publiku ees läbima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles