Kristel Aaslaid pööras selja negatiivsetele netikommentaaridele: see hakkas üha rohkem haavama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Aaslaid
Kristel Aaslaid Foto: Instagram

Kristel Aaslaid pihib Tervis Plussi kaante vahel, kuidas Eesti inimeste kriitikanooled ja anonüümsed kommentaariumid on tema enesehinnangut kunagi mõjutanud. 

Kristel Aaslaid
Kristel Aaslaid Foto: Internet

2015. aastal Eesti Meelelahutusauhindade galal aasta parimaks naisraadiohääleks valitud ja menuseriaalist «Padjaklubi» tuttav 28-aastane Kristel räägib, et on juba teismeeast alates enda suhtes kriitiline olnud. Madalale enesehinnangule lisas õli tulle tuntuks saamine ja veebiavarustes anonüümsete kommentaaride lugemine. «Alguses tundus ükskõik - öelge, mida tahate, aga see hakkas üha rohkem haavama,» tunnistab Kristel. 
See on aga korralikult Kristelit kasvatanud ning nüüd on näitleja jõudnud arusaamani, et endaga rahulolemine on olulisim - kõik eripärad ei pea olema kaunid ja kõigile ei saagi meelepärane olla. 
Oma kogemusest netikommentaaride mõjust on rääkinud ka hiljuti raamatu avaldanud tipptennisist Kaia Kanepi, kes rääkis ajakirjale Kroonika, et üheks põhjuseks endasse tõmbumisel oli interneti kommentaarium, kus teda valimatute sõnadega kritiseeriti ja sõimati.

Kaia Kanepi estleb oma elulooraamatut
Kaia Kanepi estleb oma elulooraamatut Foto: Konstantin Sednev

«Ilmselt sealt tekkis viha, et ma ei taha endast rääkida ega jagada tegemisi ja mõtteid,» arutles Kaia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles