Eesti kalleim menüü? Loe, mida eestlased koos Bransoniga 5450 euro eest mekkisid ja jõid! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Branson
Richard Branson Foto: Backgrid/Scanpix

EAS saatis Elu24-le viimaks Eesti ilmselt kõige kallima õhtusöögi menüü, mille meie, maksumaksjad oleme kinni maksnud. 5450 eurot nagu naksti. Head isu! 

Kuna oktoobri algul Helsingis toimunud Nordic Business Forumi (NBF) ärikonverentsi väisas ka tuntud ärimagnaat, Virgini kaubamärgi all lugematutesse valdkondadesse investeerinud ärimees ja paljude ettevõtete omanik inglane Richard Branson, siis palus EAS foorumi tegijatelt võimalust temaga kohtuda. 

Üheksa inimese kostitamine läks EASile maksma 5450 eurot ning summa sisaldas Eestist pärit toorainest valmistatud kolmekäigulist õhtusööki ning Põhjaka kokkade Ott Tomiku ja Märt Metsalliku ning kahe kelneri tööjõukulu.

Milline nägi välja rikkalik menüü?

Suupiste

Eesti kitsejuust ja ürditomatid

Eelroog

Selge supp Eesti metsaseente ja sibula ravioolidega

Pearoog

Suitsuhaug sügiste juurviljadega

Magustoid

Besee astelpaju kreemi ja marjadega

Joogimenüü:

Tervitusjook - Pihla-Õunasiider 2016, Tori-Jõesuu Siidritalu

Eelroog - Pühaste Hõbevalge (õlu)

Pearoog - Valgejõe õuna-ebaküdooniavein 2016

Magustoit - Põhjaka astelpajunaps

P.S. kaks kasti Eesti veini (kokku 120 eurot) taheti seejuures tasuta saada. Sööjaid oli 9.

Õhtusöögil osalesid EASi turundusjuht Piret Reinson, TransferWise'i asutaja ja juht Taavet Hinrikus, e-residentsuse programmi juht Kaspar Korjus, suurärimees Richard Branson, Pipedrive'i kvaliteedijuht Tiit Paananen, Lingvisti asutaja ja juht Mait Müntel, KODA arhitekt Ülar Mark, "Teeme ära!" maailmakoristuse peakorraldaja Eva Truuverk ning Temnikova & Kasela galerii omanik ja juht Olga Temnikova.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles