EAS saatis Elu24-le viimaks Eesti ilmselt kõige kallima õhtusöögi menüü, mille meie, maksumaksjad oleme kinni maksnud. 5450 eurot nagu naksti. Head isu!
Eesti kalleim menüü? Loe, mida eestlased koos Bransoniga 5450 euro eest mekkisid ja jõid! (1)
Kuna oktoobri algul Helsingis toimunud Nordic Business Forumi (NBF) ärikonverentsi väisas ka tuntud ärimagnaat, Virgini kaubamärgi all lugematutesse valdkondadesse investeerinud ärimees ja paljude ettevõtete omanik inglane Richard Branson, siis palus EAS foorumi tegijatelt võimalust temaga kohtuda.
Üheksa inimese kostitamine läks EASile maksma 5450 eurot ning summa sisaldas Eestist pärit toorainest valmistatud kolmekäigulist õhtusööki ning Põhjaka kokkade Ott Tomiku ja Märt Metsalliku ning kahe kelneri tööjõukulu.
Milline nägi välja rikkalik menüü?
Suupiste
Eesti kitsejuust ja ürditomatid
Eelroog
Selge supp Eesti metsaseente ja sibula ravioolidega
Pearoog
Suitsuhaug sügiste juurviljadega
Magustoid
Besee astelpaju kreemi ja marjadega
Joogimenüü:
Tervitusjook - Pihla-Õunasiider 2016, Tori-Jõesuu Siidritalu
Eelroog - Pühaste Hõbevalge (õlu)
Pearoog - Valgejõe õuna-ebaküdooniavein 2016
Magustoit - Põhjaka astelpajunaps
P.S. kaks kasti Eesti veini (kokku 120 eurot) taheti seejuures tasuta saada. Sööjaid oli 9.
Õhtusöögil osalesid EASi turundusjuht Piret Reinson, TransferWise'i asutaja ja juht Taavet Hinrikus, e-residentsuse programmi juht Kaspar Korjus, suurärimees Richard Branson, Pipedrive'i kvaliteedijuht Tiit Paananen, Lingvisti asutaja ja juht Mait Müntel, KODA arhitekt Ülar Mark, "Teeme ära!" maailmakoristuse peakorraldaja Eva Truuverk ning Temnikova & Kasela galerii omanik ja juht Olga Temnikova.