Pilk peale! Eesti tuntud muusikud, kes jõulude ajal «leivad ühte kappi panevad»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura ja Noorkuu, Eda-Ines Etti ja Ott Lepland, Juss Haasma ja Lenna Kuurmaa, Elina Born ja Stig Rästa
Laura ja Noorkuu, Eda-Ines Etti ja Ott Lepland, Juss Haasma ja Lenna Kuurmaa, Elina Born ja Stig Rästa Foto: Instagram / Fotor

Lähenemas on suur pühadeaeg. Kui n-ö tavainimeste jaoks on tegemist ajaga, mil pere keskel rahulikult jõulujutte pajatada, kamina ees hõõgveini nautida ja õige eestlase kombel telekast tulevat iga-aastast «Visa hinge» ja «Üksinda kodus» filmimaratoni jälgida, siis muusikutele ja meelelahutajatele tähendab jõuluaeg üht kiireimat ja toimekamat perioodi aastas. Allolevalt toome teieni muusikud, kes enda imelise loominguga jõulud meile lähemale toovad.

Lenna Kuurmaa ja Juss Haasma: «Iga ilmaga. Sajab rahet,vihma või lund. Jõulud tulevad ja meie koos jõuludega,» on Lenna lubanud. Lavale astub ka Jussi 7-aastane tütar Miia.

 

Iga ilmaga.Sajab rahet,vihma või lund jõulud tulevad Ja meie koos jõuludega ❄️☂️☂️☂️

A post shared by LENNAofficial/music/ (@lennaofficial) on

Ühisele jõulutuurile lähevad ka muusikud Elina Born ja Stig Rästa, kelle koostöö sai alguse 2015. aastal, kui Stig kirjutas loo «Goodbye to Yesterday», mida esitas tol ajal 20-aastase Elina Borniga.

Elina Born ja Stig Rästa
Elina Born ja Stig Rästa Foto: facebook

Oma muusikaanded on ühte põiminud ka Ott Lepland koos hurmava Eda Inesega, kes täidavad jõuluhelidega Eesti eri paigad detsembrikuus. 

 

✨⭐️✨Ja vaikselt hiilib detsember ligi... ✨⭐️✨

A post shared by @edaines on

Tüdrukutejõud on ühendanud kaunid ja andekad lauljannad Tanja Mihhailova-Saar, Nele-Liis Vaiksoo ja Draamateatri näitlejanna Marta Laan, kes sotsiaalmeediakanalis Instagram valgustab lähemalt:  «Tuleb ettevaatlik olla oma soovidega! Tahtsin kunagi lauljaks saada ja nüüd alustan tagasihoidlikult kohe jõulutuuriga, sest kaks imelist lauljannat kutsusid kaasa. Muretseda ei tasu, ma ei tee ainult «kiiks-kääks» vaid ikka katsun harjutada ka,» naljatleb selle aasta hittsaate «Su nägu kõlab tuttavalt» üks finalistidest. 

Jõulutuurile läheb ka lauljanna Liina Ariadne Pedanik koos juutuuberist elukaaslase Martti Hallikuga. 

Laura Põldvere pakib esinemiskostüümid ja läheb jõuludel lavalaudu vallutama koos hurmava ansambli Noorkuuga, kuhu sellel aastal lisandus ühe hõbehäälena juurde Jakko Maltis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles