Video: Meghan Markle’i poolvend Thomas on «relvakangelane»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP/Scanpix

Briti kuningakoja teatel kihlus prints Harry oma kallima, ameeriklannast näitlejanna Meghan Markle’iga, kes on temast kolm aastat vanem.

36-aastase Meghan Markle’i vanemad, afroameeriklannast ema Doria Radlan ja valge isa, Thomas Markle läksid lahku, kui ta oli umbes kümneaastane, edastab The Sun.

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP/Scanpix

Thomas Markle’il on ka poeg, 50-aastane Thomas Markle juunior, kes on Meghan Markle’i poolvend.

Thomas Markle juunior
Thomas Markle juunior Foto: Kuvatõmmis/Youtube

USA meedia teatel arreteeris Oregoni politsei selle aasta alguses Thomas Markle juuniori, kuna ta ähvardas oma elukaaslase maha lasta, pannes relva vastu naise pead.

Thomas Markle juunior elas mõnda aega pärast oma poolõe Meghani sündi 1981. aastal koos kasuema Doriaga. Perre kuulus lisaks isale Thomas Markle’ile ta varasemast suhtest pärit tütar Samantha.

Seega on Meghan Markle’il nii poolvend kui poolõde.

Thomas Markle juunior oli 11 aastat abielus Tracey Dooleyga, kellega tal on kaks last, pojad Thomas ja Tyler. Eksnaise sõnul oli Thomasel alkoholiprobleem ja ta oli vahel vägivaldne.

Pärast lahutust kolis Thomas Markle juunior Californiast Oregoni, kus leidis uue elukaaslase Darlene Blounti.

Selle aasta 12. jaanuaril kutsus naine mehele politsei, kuna mees ähvardas ta maha lasta.

Thomas Markle juuniorile esitati süüdistus vägivallas, relva suunamises teisele isikule ja relva ebaseduslikus kasutamises.

Kohtudokumentide kohaselt haaras mees siis relva, kui naine tahtis ta juurest lahkuda.

Thomas Markle juunior palus avalikult vabandust, samas eitades, et ta oleks oma elukaaslast relvaga ähvardanud ja maha tahtnud lasta.

Kohus määras, et mees peab elukaaslasest eemale hoidma.

Thomas Markle juunior palus intsidendi pärast vabandust nii Meghani, prints Harry kui kogu Briti kuningliku perekonna käest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles