Mis on see, mida Meghan Markle alates eilsest teha ei saa? (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle ja prints Harry.
Meghan Markle ja prints Harry. Foto: PA Pictures/ Scanpix

Pärast eilsest kuninglikust kihlusest teada andmist on mõned asjad, mida prints Harry väljavalitu, endine telesarja «Suits» osatäitja, enam teha ei saa, kirjutab Hello.

Meghan Markle´i elu muutub pärast kihlumist ilmselt veel palju olulisemalt, kuid üks on kindel, mida ta enam teha ei või – ja see on suhtlemine oma fännidega sel tasemel, nagu see toimus varem.

Tulevase kuningapere liikmena täidab Meghan senisest väga erinevat rolli.

Ta ei või enam iga päev selfidel poseerida, autogramme anda, oma imetlejatega lobiseda.

Kuigi ta kohtub oma fännidega ka edaspidi, kuid nüüd juba kuninglikel väljasõitudel.

Mais 2016 rääkis Meghan kanali AOLi jutusaates, et tal on kaasas kiri fännile nimega Rachel, keda ta teab vaid Twitteri kaudu.

Fänn lendas tele-show publikus istumiseks kohale Costa Ricalt ja Meghan ulatas talle kirja otse telekaamerate ees.

Rachel muutus seepeale väga emotsionaalseks, nad vestlesid omavahel veidi, mille järel Meghan lausus: «Räägime pärast edasi.»

Aprillis pidi Meghan kuningliku perekonnaga lähematesse suhetesse asununa sulgema oma populaarse elustiiliblogi, mille postitused olid suunatud kõigile, kes huvituvad toidust, reisimisest, moest ja ilumaailmast.

Otsest põhjust blogi sulgemiseks näitlejanna siis ei avaldanud.

Meghan suhtleb fännidega Twitteris siiski regulaarselt – ta isegi tänas neid toetuse eest, kui suhe prints Harryga avalikuks tuli.

Meghan ja Harry teatasid oma kihlusest esmaspäeval. Pulmad toimuvad eeloleval kevadel.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles