Tallinna suurklubisse tulevad James Blake ja Hudson Mohawke

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Blake.
James Blake. Foto: promo

Juuni teisel reedel muunduvad Tallinna vanalinnas asuvad Club Hollywood ja kino Sõprus suurklubiks Club 2011, milles tutvustatakse Euroopa kultuuripealinna “Tallinn 2011” peosarja raames klubi- ja alternatiivmuusika elu laiemale avalikkusele.

Club Hollywoodi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Katrin Jaaska teatel on ürituse “Club 2011: Search Of Sounds” seekordsed peaesinejad Suurbritanniast Londonist pärit DJ, produtsent ja vokalist James Blake ning Šotimaalt Glasgow'st pärit elektroonilise hiphopi looja Hudson Mohawke.

“Kindlasti ei ole kellegi jaoks tundmatud post-dubstep' pioneeri Blake’i rahvusvahelise tuntuse saanud hitid „Limit To Your Love“ ja 2010. aasta singel „CMYK“,” rääkis Jaaska. “Märkimisväärne on Hudson Mohawke’i saavutused, kes oli 15aastaselt Briti saarte kõige noorem DMC võistluse finalist ja võeti 2009. aastal plaadifirma Warp Records hõlma alla.”

Maailmanimede kõrval astub üritusel üles kodumaine DJ ja produtsent Bert On Beats, kes pakub energilise live show’ koos kahe trummari ja vokalistiga, kelleks Austriast pärit afro-electronica viljeleja Anbuley.

Eesti klubimuusikat tutvustavad ka Ajukaja, Madis Nestor, MVP, Lauri Täht ja B.L.B. Nende põhirõhk on muusikastiilidel nagu uk funky, global bass, hiphop, tropical house, post-dubstep ning electronica.

“Üritusel on oodata põnevat sisekujundust, mida täiustatakse lisavalgus- ja helitehnikaga,” lubas Jaaska. “Kino Sõpruse ekraan on kogu öö vältel kaetud jahmatavate visuaalidega, mille eest vastutab vilunud VJ Karl Saluveer.”
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles