Prints Harry: teadsin esimesest pilgust, et Meghan on see õige

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: MATT DUNHAM/AP/Scanpix

Briti kuningakoda teatas täna, et prints Harry ja ta kallim, ameeriklannast näitlejanna Meghan Markle kihlusid ning pulmad peaks toimums 2018. aasta kevadel.

33-aastane prints ja ta 36-aastane kihlatu poseersid pärast kihluse väljakuulutamist Kensingtoni palee aias fotograafidele ja ütlesid paar sõna reporteritele, edastab The Telegraph.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: MATT DUNHAM/AP/Scanpix

Kihluse tegi teatavaks prints Harry isa, prints Charles, kelle teatel on Harry ja Meghan olnud koos 16 kuud.

Harry sõnas Kensingtoni aias toimunud sündmusel ajakirjanikele, et ta teadis kohe, kui esimest korda Meghan Markle’iga kohtus, et see naine on õige.

«Kui ma Meghaniga ligi kaks aastat tagasi kohtusin, tundsin kohe, et temas on midagi. Sain aru, et see naine on õige, seda ütles süda. Olen väga õnnelik, kuid samas on mul hea meel, et vihma ei saja. Meie kihlus kuulutati välja ilusal päeval,» sõnas Harry.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: MATT DUNHAM/AP/Scanpix

Briti kuningapere esindajate teatel on Markle’i kihlasõrmuses kaks väikest teemanti, mis pärinevad prints Harry ema, printsess Diana ehetelt. Sõrmuse keskel olev suur teemant on pärit Aafrikast Botswanast.

Meghan Markle'i kihlasõrmus
Meghan Markle'i kihlasõrmus Foto: Dominic Lipinski/PA Wire/PA Images/Scanpix

Prints lasi kallimale kihlasõrmuse valmistada tuntud juveelifirmas Cleave and Company, mis on juba pikka aega Briti kuningliku pere liikmetele ehteid valmistanud.

Briti meedia teatel kiitis kuninganna Elizabeth II oma lapselapse, prints Harry pruudivaliku heaks juba septembris.

Elizabeth II
Elizabeth II Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

Prints Harryt ja ta pruuti õnnitlesid kihlumisel puhul nii Briti poliitikud kui mitmed teised avaliku elu tegelased, rääkimata paari pereliikmetest ja sõpradest.

Briti peaminister Theresa May ja Canterbury peapiiskop Justin Welby soovisid neile palju õnne ja soovide täitumist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles